Copos a amanat inca o data vanzarea Rapidului

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 19:08 1834 citiri

George Copos a gasit o modalitate de a amana din nou vanzarea Rapidului.

Chiar daca fostul vicepremier a ajuns la un acord cu omul de afaceri Nicolae Cristescu, cei doi nu au semnat niciun contract pentru ca avocatii au descoperit noi probleme in documente.

"M-am intalnit cu avocatii nostri si mi-au spus ca mai sunt necesare o serie de documente care sa arate ca Adunarea Generala a Actionarilor clubului este de acord cu sumele pe care se va face tranzactia. George Copos mi-a spus ca AGA a aprobat aceste sume, dar inca nu ne-a trimis documentele respective.

Versiunea noastra de contract, cea redactata de avocatii nostri, este gata. Am modificat acele clauze cu care nu eram de acord, cele legate de asumarea de catre George Copos a sumelor care ar urma sa apara din eventuale litigii mai vechi ale clubului cu diversi jucatori sau angajati. Noi ii vom trimite varianta noastra de contract miercuri. De aceea nu cred ca ne vom intalni. Dar daca dansul e de acord cu aceasta versiune si ne pune la dispozitie si actele cu aprobarea AGA atunci mergem sa semnam si la 12 noaptea daca ne cheama", a spus Cristescu pentru Mediafax.

George Copos si Nicolae Cristescu discuta de mai bine de o luna despre Rapid, insa de fiecare data cand au ajuns la un acord de principiu au aparut noi probleme.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News