Ramona Manescu: Ma bucur ca sunt sotia lui Rares Manescu si prietena Dacianei Sarbu

Luni, 26 August 2013, ora 08:203668 citiri
Ramona Manescu: Ma bucur ca sunt sotia lui Rares Manescu si prietena Dacianei Sarbu
Foto: Arhiva

Ramona Manescu a declarat duminica, dupa ce a fost nominalizata pentru a prelua portofoliul Transporturilor, ca increderea colegilor sai din PNL o "onoreaza si obliga", dar si ca se bucura ca este "sotia lui Rares Manescu si prietena Dacianei Sarbu".

Eurodeputatul este casatorita cu vicepresedintele PNL Rares Manescu, cel care este si primarul Sectorului 6 din Bucuresti.

"Pe mine ma onoreaza si ma obliga increderea colegilor mei din PNL si increderea premierului Victor Ponta. Nu pot sa fac pronosticuri privind optiunea domnului Traian Basescu. Am cel putin curajul, vointa, energia sa-mi pun la dispozitie toata experienta capatata in Parlamentul European, in relatiile capatate cu toate institutiile europene", a spus Ramona Manescu la Realitatea TV.

Ramona Manescu este europarlamentar din 2007. Este membra a grupului ALDE din Parlamentul European, fiind coordonator in Comisia pentru Dezvoltare Regionala si membru in Comisia pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale. De asemenea, face parte din delegatiile Parlamentului Eurpean pentru relatiile cu Peninsula Arabica si Japonia. Manescu este membra a Partidului National Liberal din anul 1990.

Ramona Manescu este europarlamentar liberal din 2007 pana in prezent si membru ALDE. In cadrul acestui grup este coordonator in Comisia pentru Dezvoltare Regionala, membru in Comisia pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale si membru in Comisia de Cultura si Educatie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News