Nini Sapunaru: Ramona Manescu este o solutie foarte buna pentru Transporturi (Video)

Duminica, 25 August 2013, ora 16:05
2218 citiri
Nini Sapunaru: Ramona Manescu este o solutie foarte buna pentru Transporturi (Video)

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat ca liberalii sunt alaturi de europarlamentarul Ramona Manescu, care reprezinta o "solutie foarte buna" pentru Ministerul Transporturilor.

"Suntem alaturi de dansa atunci cand va solicita ajutorul nostru, nu ca nu se pricepe la Transporturi. Pe doamna Manescu o recomanda si experienta dansei. Cred ca este o solutie foarte buna", a spus Nini Sapunaru, duminica dupa-amiaza.

Liderii PNL il lasa pe Ponta sa decida noul sef liberal de la Transporturi. Premierul a ales

Intrebat care au fost motivele pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat nominalizarea sa la Transporturi, liberalul a raspuns: "Nu stiu ce a avut domnul premier".

"Eu va rog sa urmariti daca se confirma ceva ce a iesit pe post. Eu sunt un vechi activist PNL. Marea rugaminte este: urmariti declaratiile care se fac. Eu n-am vazut asa linsaj mediatic, numai fumuri.

(...) Esti in postura 'Are ceva' si apoi trebuie sa te justifici tu. Noi, la PNL, am mai patit asa ceva, suntem vaccinati. Nominalizarea Ramonei este o propunere reusita, este un om cu care am mai colaborat, noi am sustinut-o. Fiecare are expertiza lui, eu n-am mai proiectat din anul 1996", a mai afirmat deputatul PNL.

Nini Sapunaru, iritat: Nu am vazut asa linsaj mediatic!

La randul sau, europarlamentarul PNL Ramona Manescu a explicat care sunt motivele pentru care reprezinta o solutie pentru minister, adaugand totodata ca ar fi vrut sa il vada pe Nini Sapunaru in functia de ministru.

"Cunostintele mele in fonduri europene ma pot ajuta la Transporturi. Colegii mei din PNL va pot spune de ce am fost eu aleasa. Nini Sapunaru este un liberal vechi, un om cu experienta, m-as fi bucurat sa fie Ministerul Transporturilor", a declarat europarlamentarul Ramona Manescu, la Realitatea Tv.

La observatia ca este modesta in autoapreciere, liberala a raspuns: "Sunt intr-adevar modesta, dar prefer sa ii conving pe oameni cu ceea ce fac".

Intrebata daca Sapunaru va fi sacrificat de dragul lui Victor Ponta, Ramona Manescu a precizat: "Sper ca nu".

"Daca voi fi ministrul Transporturilor, o sa ma gandesc la toate solutiile. Am incredere ca voi avea un mandat reusit. Imi voi prezenta viziuna dupa ce voi prelua mandatul. Intrebati-l pe dl Basescu daca este de acord cu nominalizarea mea", a mai afirmat eurodeputatul.

Nu in ultimul rand, fostul ministru Relu Fenechiu a declarat despre Ramona Manescu, la B1 Tv, ca, "atata timp cat cel mai important domeniu este absorbtia de fonduri europene si dansa este specialista in absorbtie de fonduri europene, consider ca este o alegere buna".

Ramona Manescu, propunere - surpriza pentru sefia Transporturilor. Ponta, de acord

Liderii PNL au hotarat, duminica, dupa trei ore de discutii, sa il lase pe Victor Ponta sa decida pe cine va nominaliza pentru sefia Ministerului Transporturilor.

BPN al PNL, reunit la Palatul Parlamentului, a votat in unanimitate trimiterea a doua propuneri pentru sefia Transporturilor catre premierul Victor Ponta: Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu.

La mai putin de jumatate de ora de la anuntul public al liberalilor, Victor Ponta a spus ca este de acord cu Ramona Manescu si va trimite propunerea presedintelui Traian Basescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Nini Sapunaru Ramona Manescu Ministerul Transporturilor, #Sapunaru propunere Ministerul Transporturilor, #Manescu propunere Ministerul Transporturilor, #PNL Manescu propunere Transporturi , #Ministerul Transporturilor