Manescu avertizeaza: Niciun buget nu e suficient pentru tot ce are nevoie infrastructura

Duminica, 24 Noiembrie 2013, ora 13:00
1811 citiri
Manescu avertizeaza: Niciun buget nu e suficient pentru tot ce are nevoie infrastructura

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat ca niciun buget nu e suficient pentru lucrarile in infrastructura de care are nevoie Romania.

"Pentru ceea ce are nevoie Romania in domeniul transporturilor, niciun buget nu este suficient. De ce? Pentru ca noi, in ultimii 22-23 de ani, nu am dezvoltat infrastructura suficient, in mod constant, an de an, avand o coerenta, o ordine, o prioritizare a acestei dezvoltari a infrastructurii.

Ca atare, bugetul pe 2014 cu siguranta nu va putea sa acopere toate nevoile, acelea care, timp de mai bine de 20 de ani, nu au fost acoperite. In sensul acesta, daca ne gandim la cat avem nevoie pentru infrastructura, sigur bugetul pe 2014 nu este suficient", a spus Ramona Manescu, duminica, la Realitatea TV.

Ministrul a dat asigurari, insa, ca proiectele incepute vor fi continuate, pentru ca statul are banii necesari pentru cofinantare. In plus, tara noastra are sansa ca anul viitor sa mai demareze lucrari din fonduri europene.

Anterior, Ramona Manescu a precizat ca infrastructura din Romania are nevoie de investitii foarte mari, in conditiile in care acestea nu au fost facute la timp si constant.

"Ne aflam in momentul in care, daca am aduna bugetele tuturor ministerelor, tot nu am acoperi nevoia pe care infrastructura din Romania o are, de dezvoltare. Nu am cum sa fiu multumita, din punctul acesta de vedere, cu bugetul", a spus ministrul, vineri, dupa audierile din comisiile reunite de industrii si servicii din Parlament,

Bugetul ministerului pentru anul viitor este de 6,4 miliarde de lei.

C.P.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#buget Minister Transporturi, #buget Transporturi, #bani infrastructura , #Ministerul Transporturilor