Andreea Paul, despre Manescu: De gasca, dar nu are nicio legatura cu Transporturile

Miercuri, 28 August 2013, ora 22:58 2274 citiri
Foto: Evenimentul Zilei

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, a declarat despre Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor, ca este "o fata buna, pe care o vor manca clovnii din interior".

Totodata, Andreea Paul a mai spua, intr-o emisiune la Digi24, ca Ramona Manescu nu este pregatita pentru domeniul pe care urmeaza sa il conduca.

"Era timpul ca Romania sa inceteze in a mai face nominalizari de ministri care se formeaza la locul de munca si care se califica pentru domeniul pe care il au de pastorit la locul de munca. Sa nu ai tu habar de acest domeniu, mi se pare revoltator.

Cu cat este mai nepotrivita pentru aceasta functie, cu atat va deveni mai mica si mai hulita, ca politician. Este o fata foarte buna, e o fata de gasca, dar nu are nicio legatura cu Ministerul Transporturilor. O vor manca oricum clovnii din interior", a spus Andreea Paul.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, n-a mai calatorit de un deceniu cu trenul sau metroul

Ramona Manescu a declarat ca nu stie cat costa o cartela la metrou, pentru ca nu a mai calatorit cu mijlocul de transport in comun de pe vremea studentiei. Ea a facut aceasta dezvaluire chiar in momentul in care a primit mandatul de ministru al Transporturilor.

Andreea Paul a vrut sa o corecteze pe aceasta, sustinand ca pretul unei calatorii cu metroul este de 1,5 lei, ceea ce arata faptul ca nici ea nu a mai mers de mult timp cu acest mijloc de transport public, pentru ca, in prezent, pretul unei calatorii este de 2 lei (cartela cu doua calatorii costa 4 lei).

"O sa-i spun si doamnei ministru cat costa biletul la metrou, sa stie si dansa: 1,5 lei. Daca vrea sa se duca la RATB, costa 1,3 lei", a spus Andreea Paul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com