Turcan: Trecerea lui Iohannis la PNL a subrezit PSD

Joi, 18 Aprilie 2013, ora 19:14 2612 citiri

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan considera ca trecerea primarului din Sibiu, Klaus Iohannis, la PNL, a reprezentat "un plus de imagine, o bila alba" pentru acest partid si in acelasi timp "a subrezit serios PSD", fiind "un deficit de imagine" pentru formatiunea social-democrata.

Raluca Turcan, care este deputat de Sibiu, a fost intrebata, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre faptul ca organizatia judeteana PSD Sibiu nu are niciun candidat pentru o functie de vicepresedinte la Congresul PSD, care va avea loc la sfarsitul saptamanii.

"Odata cu trecerea primarului Iohannis la PNL, PSD Sibiu si nu doar PSD Sibiu, ci intreg PSD a fost subrezit serios, pentru ca a fost un plus de imagine, o bila alba pentru PNL si un deficit de imagine pentru PSD", a raspuns Raluca Turcan.

Intrebata daca lipsa unui om din PSD Sibiu in conducerea centrala a partidului inseamna ca Sibiul va avea de pierdut in lupta cu Brasovul in perspectiva regionalizarii, Turcan a afirmat ca, "atata timp cat va mai trai USL", vocea auzita la nivel central in favoarea Sibiului va fi a PNL.

"Inseamna ca in cadrul USL - atat cat va mai trai USL-ul - Sibiul va avea din partea PNL-ului o voce influenta. E o logica simpla. Atata timp cat o alianta e formata din PSD si PNL, iar PNL Sibiu are o voce de prim-vicepresedinte in USL, e clar ca vocea auzita va fi a PNL", a spus Turcan.

Ea a mentionat ca spera ca Sibiu sa devina capitala regionala, argumentele care sustin o astfel de idee fiind "economice, culturale, politice si sociale".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News