Turcan: PMP strange semnaturi pentru motiunea de cenzura. Pambuccian: Minoritatile analizeaza luni textul

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 16:47
2459 citiri
Turcan: PMP strange semnaturi pentru motiunea de cenzura. Pambuccian: Minoritatile analizeaza luni textul
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat miercuri ca PMP strange semnaturi pentru motiunea de cenzura, iar liderul grupului minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a precizat ca deputatii grupului vor analiza luni textul motiunii. Cei doi s-au intalnit miercuri pentru a discuta legat de motiunea de cenzura.

"A fost o intalnire foarte buna. (...) Am discutat foarte mult despre colaborarea institutionala pe viitor, pe domenii foarte concrete, evident subiectul principal a fost cel legat de motiunea de cenzura.

Acordul a fost sa transmitem colegilor de la minoritati textul motiunii, sa fie analizat, dezbatut in grupul minoritatilor nationale si raspunsul sa fie comunicat in momentul in care exista o decizie", a declarat Raluca Turcan, la finalul intalnirii avute cu liderul grupului parlamentar al minoritatile nationale, Varujan Pambuccian.

"A fost o discutie, nu o negociere. (...) Am sa le transmit colegilor mei textul motiunii si vom avea o sedinta luni in care vom analiza acest text. Dincolo de chestiunea punctuala a motiunii, a fost o discutie foarte buna pe teme foarte diverse", a declarat deputatul.

Pambuccian a aratat ca, in cazul in care si reprezentantii PSD vor dori o discutie pe tema motiunii de cenzura cu deputatii minoritatilor nationale, va raspunde pozitiv.

Tot miercuri, Raluca Turcan a anuntat ca au existat discutii legat de motiune si cu reprezentanti ai PMP.

"Se strang semnaturi pentru motiune. Am transmis textul motiunii, dar permiteti-mi ca rezultatul semnaturilor stranse si al deciziei politice sa apartina presedintelui partidului", a afirmat liderul deputatilor liberali.

Raluca Turcan a precizat ca PNL analizeaza momentul la care va depune motiunea de cenzura si a spus ca negocierile cu privire la sustinerea motiunii vor continua joi cu deputatii neafiliati.

"Am avut o discutie cu ei si ne vom intalni maine", a declarat Turcan.

Liderul deputatilor liberali a sustinut ca se poarta discutii individuale si cu parlamentari din coalitia de guvernare.

"Necesarul il avem (de semnaturi pentru depunerea motiunii de cenzura - n.red.), numarul final o sa vi-l comunicam, pentru ca inca se strang semnaturi", a aratat Turcan.

Citeste si:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Turcan semnaturi motiune, #motiune cenzura PNL, #partide sustinere motiune cenzura, #minoritati motiune cenzura PNL , #stiri Raluca Turcan
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Regret, iar nu am inteles ceva de la opozitia asta. Care este