Turcan: Nu exista o antiteza intre Elena Udrea si PDL

Miercuri, 07 August 2013, ora 22:10
1958 citiri
Turcan: Nu exista o antiteza intre Elena Udrea si PDL

Vicepresedintele democrat-liberal Raluca Turcan considera ca nu exista o "o antiteza intre Elena Udrea si PDL" si spune ca deputatul de Neamt este "un membru PDL, care acum este in concediu la mare, se simte foarte bine si arata superb".

"Nu cred ca Elena Udrea trebuie pusa in oglinda cu Partidul Democrat Liberal. Ea este un membru PDL, care acum este in concediu la mare, se simte foarte bine si arata superb", a declarat Raluca Turcan, miercuri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Sibiu, potrivit Mediafax.

Intrebata ce se va intampla cu Elena Udrea daca va fi exclusa din partid, respectiv va pleca singura, avand in vedere declaratiile mai multor lideri ai formatiunii, vicepresedintele PDL a spus ca nu vede o antiteza intre partid si fostul ministru al Turismului.

"Aici trebuie pus degetul pe rana, pentru a scapa de inactivitate, de noncombat, de duplicitate. Asadar, cred ca este nevoie sa tragem o linie, sa vedem exact unde exista dedicare si interes pentru Partidul Democrat Liberal, iar unde nu exista sa gasim solutii alternative. Deci, nu vad o antiteza intre Elena Udrea si PDL", a mai precizat Raluca Turcan.

Vicepresedintele democrat-liberal a declarat, atunci cand a fost intrebata daca Elena Udrea se bucura de popularitate in partid, ca acest lucru este indicat de sondaje si ca nu crede ca preocuparea sa sau a colegilor sau ar trebui sa fie imaginea celorlalti membri ai formatiunii.

"Suntem o echipa a PDL si pe mine ma intereseaza cum, in echipa, tragem pentru PDL", a subliniat Turcan.

Udrea: Conducerea PDL, preocupata mai mult de mine decat sa critice USL

Discutiile privind exluderea sau retragerea din PDL a Elenei Udrea apar in contextul in care Cezar Preda, vicepresedinte al partidului, declara, saptamana trecuta, ca aceasta trebuie sa decida daca pleaca la Miscarea Populara.

La randul sau, liderul democrat-liberal Vasile Blaga afirma, la inceputul saptamanii, facand trimitere la atitudinea Elenei Udrea, ca "nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid" si ca lucrurile vor fi clarificate in scurt timp, deoarece "

Luni, liderul PDL, Vasile Blaga, declara, raspunzand unei intrebari privind atitudinea Elenei Udrea, ca "nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid" si adauga ca lucrurile vor fi clarificate destul de repede, pentru ca "ipocrizia nu poate fi dusa la maximum". El preciza ca va fi o sedinta a Colegiului Director al PDL la Baia Mare. "Cine este in PDL va trebui sa munceasca la acest partid ca sa-si atinga obiectivele", spunea Blaga.

In replica, Elena Udrea, aflata in concediu pe litoralul Marii Negre, a transmis ca nu are de gand sa plece din PDL si le-a transmis colegilor de partid ca ar trebui sa fie mai preocupati atacurile la guvernul USL decat de persoana sa.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Raluca Turcan Udrea superba concediu, #Turcan antiteza Udrea PDL, #Turcan excludere Elena Udrea PDL , #PDL