Turcan, despre tensiunile din PDL: Odata, toti eram impreuna si treceam tara de criza

Vineri, 31 Mai 2013, ora 21:32 1195 citiri

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan indeamna colegii din partid sa treaca peste tensiunile interne si sa se concentreze pe teme de discutie "pentru oricine se bate pentru dreapta romaneasca".

"PDL isi prezinta strategiile politice pe domenii cheie. In felul acesta, PDL transmite un semnal politic foarte important: Definirea catorva teme de discutie pentru oricine se bate pentru dreapta romaneasca. Aceasta este preocuparea PDL, nu atacuri interne, nemultumiri personale sau orgolii.

Una dintre temele PDL, pentru cei care se revendica a fi de dreapta, este cresterea economica, competitivitatea, rezultate din educatie performanta, bazata pe cunoastere si inovare", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com si semnat de deputatul PDL de Sibiu.

Potrivit acesteia, niciun om politic responsabil, de dreapta nu ar trebui sa fie preocupat de "jigniri", "orgolii" sau "meschinarii".

"(...) Sa stabilim un set de teme si sa nu facem jocul USL. Odata, toti eram impreuna si treceam tara de criza, dadeam crestere economica si stabilitate macroeconomica. E corect ca acum unii sa fie buni si altii sa fie doar rai? Raspunsul este categoric, NU!

Putem sa ne contrazicem in multe probleme, dar cu siguranta exista lucruri asupra carora suntem cu totii de acord, precum: relansarea economiei se face prin scaderea poverii fiscale, prin sustinerea clasei de mijloc si educatie adaptata la piata muncii. Dreapta a realizat stabilitatea economica, de care se foloseste acum USL. Stanga nu trebuie lasata sa preia de la noi reusita macrostabilitatii!", a mai sustinut Raluca Turcan.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Preacuriosul
rank 5
Nu, odată eraţi toţi în crize...
Eugenica
rank 2