Turcan, despre confiscarea masinilor: Gogorita telepremierului Ponta

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 17:51 2765 citiri

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan considera ca posibila confiscare a masinilor soferilor care circula cu viteza cu mult peste limita legala, evocata de prim-ministrul Victor Ponta, reprezinta o "gogorita" menita sa abata atentia de la bilantul primului an de guvernare.

Intrebata cum apreciaza o asemenea masura, deputatul democrat-liberal a spus, pentru Ziare.com: "Asta e o gogorita marca Victor Ponta, face parte din arsenalul de comunicare a telepremierului Victor Ponta, la un an de guvernare".

Totodata, Raluca Turcan apreciaza ca premierul ar trebui sa prezinte bilantul primului an de guvernare al USL si sa nu mai foloseasca asemenea pretexte pentru a distrage atentia.

"In loc sa prezinte decontul perioadei scurse, in raport cu asteptarile cetateanului, Victor Ponta a lansat aceasta gogorita pentru a distrage atentia. Toata lumea este concentrata pe confiscarea masinilor, care pusa in contextul prezentat de Victor Ponta atrage sustinerea generala, si pe fond nu se vorbeste absolut nimic de promisiunile neonorate ale acestei guvernari", a mai afirmat vicepresedintele PDL.

Comisia de la Venetia, despre confiscarea masinilor: In cazuri extreme, e justificabila

Thomas Markert, secretarul Comisiei de la Venetia, a declarat ca recomandarea institutiei sale este de stergere din Constitutie a articolului referitor la garantarea proprietatii private, adaugand ca i se pare justificabila confiscarea masinii in cazurile extreme de soferi vitezomani.

Ponta: Parlamentul, singura institutie in care am mai multa incredere decat in premier

Ponta, despre accidentele din trafic: E inadmisibil. Vom incerca inasprirea legislatiei rutiere

Miercuri, intr-o declaratie sustinuta cu ocazia lucrarilor Forumului Constitutional, premierul Victor Ponta a sustinut ca necesara confiscarea bunurilor provenite din infractiuni, dand exemplu pe cei care merg cu viteze de 250 de km pe ora in sate. El s-a declarat ingrijorat de numarul ridicat de accidente rutiere si de victime inregistrat in perioada Pastelui.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News