Turcan: Cei din USL vor Constitutie pentru ei, nu au invatat din lectia Nastase

Marti, 28 Mai 2013, ora 22:03 1684 citiri
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca propunerile USL de modificare a Constitutiei "devoaleaza" faptul ca cei din Uniune vor o lege fundamentala pentru ei, adaugand ca acestia nu au invatat nimic din lectia Adrian Nastase.

"Aceste propuneri ale USL devoaleaza motivul pentru care cei de la guvernare vor sa modifice Constitutia: sa faca o lege fundamentala pentru ei si, din nefericire, in dispret fata de cetateni", a afirmat Turcan.

Ea a adaugat ca USL nu a invatat nimic din lectia Adrian Nastase, care a modificat Constitutia pentru el, insa beneficiarii au fost altii.

"Din nefericire (cei de la USL-n.red.) nu au invatat nimic din lectia Adrian Nastase, care a modificat Constitutia si au avut piedici in functionarea institutiilor statului cei care ulterior s-au aflat la guvernare, inclusiv cei de la PSD, acum vor sa faca exact aceeasi greseala, sa modifice Constitutia. Pentru ei insa lectia trecutului arata ca beneficiari vor fi altii", a spus Raluca Turcan.

Liderii USL au convenit asupra amendamentelor pentru revizuirea Constitutiei - surse

Ea a mai aratat ca la modificarea Constitutiei ar trebui respectat votul cetatenilor de la referendum legat de Parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News