Raluca Turcan: Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Miercuri, 04 Septembrie 2019, ora 22:44 4200 citiri
Foto: Facebook Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a transmis, miercuri, premierului Viorica Dancila sa inceapa campania cu citirea Constitutiei, sustinand ca aceasta ar trebui sa vina saptamana viitoare cu restructurarea Guvernului in Parlament, daca vrea cu adevarat sa faca "multe lucruri bune pentru romani".

"Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei! Daca Dancila vrea cu adevarat sa faca multe lucruri bune pentru romani, asa cum spune, ar trebui ca maine sa faca urmatoarele lucruri:

- sa trimita proiectele pe care nu le-a putut adopta in Guvern, Parlamentului;

- sa anunte ca lunea viitoare vine in Parlament pentru restructurarea Guvernului;

- sa anunte ca PSD voteaza propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu si interzicere a liberarii conditionate pentru infractiunile grave;

- sa ceara PSD sa elibereze mediul economic de povara masurilor din OUG 114 care cresc taxele si impozitele, cresc preturile si tarifele, ingradesc creditarea si spulbera Pilonul II de pensii", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ea a adaugat ca, in caz contrar, inseamna ca Viorica Dancila "ramane captiva discursului de tip Dragnea, pentru a acoperi incompetenta, interesele meschine si disperarea acestei guvernari antinationale".

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala pentru a reclama existenta unui conflict juridic cu seful statului.

Ea a afirmat ca, prin intarzierea numirii ministrilor interimari, Klaus Iohannis incalca deciziile Curtii Constitutionale "care consacra principiul cooperarii si colaborarii loiale intre institutiile publice".

Potrivit lui Dancila, intreaga Opozitie e preocupata zilele acestea de aruncarea tarii intr-o zona de dezechilibru, "intr-o situatie care le convine politic".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News