Raluca Turcan s-a dus la Iasi sa acuze PNL de blat cu PSD: Asa nu se poate!

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 19:08
3013 citiri
Raluca Turcan s-a dus la Iasi sa acuze PNL de blat cu PSD: Asa nu se poate!
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a criticat faptul ca filiala liberala ieseana a facut blaturi in trecut cu PSD, constatand la evaluarea organizatiei iesene ca exista o fractura intre conducere si baza partidului, iar unii membrii erau "nevorbiti" si nu se cunosteau intre ei.

Raluca Turcan le-a spus membrilor PNL prezenti la Comitetul judetean de coordonare al PNL Iasi ca a ramas descumpanita la prima intalnire cu reprezentantii filialei, cand s-a inceput in partid evaluarea organizatiilor dupa "dezastrul" din alegeri.

"Recunosc ca prima intalnire m-a descumpanit. Mi-am dat seama ca, intr-o organizatie cu un asemenea potential, au existat multe neajunsuri. Erati nevorbiti, nu va cunoasteti intre voi, nu va sprijineati si nu va respectati. Erau multe persoane concentrate pe ceea ce se intampla in interior si mai putin pe ceea ce asteapta oamenii de la PNL Iasi.

Am descoperit o fractura mare intre conducere si baza partidului. PNL Iasi nu poate avea un alt scop decat sa lupte pentru interesul public. Unii au inteles ca se poate prin blat cu PSD. Politica liberala cu blat cu PSD nu se poate. Trebuie sa intelegem lucrul acesta si sa-l corectam", a declarat Raluca Turcan.

Liderul interimar liberal considera ca a vazut de multe ori cum membri ai PNL Iasi se confrunta in interiorul partidului, ba chiar fac plangeri penale unii impotriva altora.

Ea a spus ca dezbaterea in partid este necesara, dar ca "in exterior exista o singura forta in care noi trebuie sa credem".

"Aici in Iasi cine a fost adversarul in alegeri? Oare a fost PSD sau a fost chiar PNL? Oare am tras cu totii pentru PNL sau am facut blaturi?", a mai precizat Raluca Turcan.

La aceeasi sedinta, Ludovic Orban a spus ca PNL pierde lunar mii de membri, pentru ca oamenii nu sunt ascultati, nu se simt bine in partid

Citeste si cum i-a raspuns prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, Ralucai Turcan, cand aceasta a afirmat ca "PNL a fost praf" la alegerile parlamentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Raluca Turcan blat PSD , #presedinte PNL