Raluca Turcan: PSD sa nu mai blocheze investitiile in domeniul productiei de gaze

Joi, 18 Mai 2017, ora 14:46 3011 citiri

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, solicita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa isi foloseasca influenta pentru ca social-democratii sa nu mai blocheze investitiile in domeniul productiei de gaze.

"In comisia de Industrii din Camera Deputatilor, impotriva tuturor promisiunilor PSD de deschidere spre investitii si in ciuda unui punct de vedere negativ al Comisiei Europene, dl. Iulian Iancu a fortat introducerea in mod netransparent, a unor amendamente care efectiv blocheaza investitii de miliarde.

Consideram ca este un exemplu de rea-credinta din partea domnului Iulian Iancu si a PSD, sa forteze adoptarea unor modificari, in mod netransparent, pe furis si in ciuda intereselor celor care doresc sa investeasca in Romania", a declarat Raluca Turcan.

Presedintele interimar al PNL a subliniat ca, prin amendamente, Iulian Iancu si PSD au scos bursa de marfuri din tranzactionarea gazelor.

"Nu poti legifera pe furis, dupa niste interese personale, pentru un sector cu o valoare de piata de circa 17 miliarde de euro. De asemenea, nu este normal ca reglementatorul pietei sa afle din presa despre modificarile introduse de dl Iancu si de PSD.

Solicitam public domnului Dragnea sa opreasca acest santaj permanent pe care un reprezentant al PSD il exercita la adresa sectorului de energie. In mod constant, dl. Iancu blocheaza decizii cruciale pentru acest sector, motivat exclusiv de jocurile personale ale domniei sale", a adaugat Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News