Raluca Turcan: Ponta a mostenit doar aroganta lui Nastase, nu si inteligenta

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 21:03
1750 citiri
Raluca Turcan: Ponta a mostenit doar aroganta lui Nastase, nu si inteligenta
Foto: Academia Catavencu

Deputatul PD-L, Raluca Turcan, a declarat ca Victor Ponta a mostenit doar aroganta si minciunile lui Adrian Nastase, nu inteligenta, dupa ce copresedintele USL a declarat ca Romania nu a iesit din criza.

"Insistenta cu care liderul PSD se agata de ideea crizei economice si a blocajului pe care Romania il depaseste acum treptat, dovedesc o data in plus, ca Victor Ponta este incapabil de altceva decat sa incerce sa creeze temeri sociale pe care sa le exploateze electoral", a declarat deputatul PD-L, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Raluca Turcan sustine ca gandirea politica a lui Victor Ponta se reduce doar la doua lucruri: "Jos Basescu si PD-L!".

"Orice pas inainte pe care il face Romania spre stabilizare economica, dupa o confruntare dificila cu efectele crizei, reprezinta o amenintare majora pentru liderul PSD, a carui gandire politica se reduce la "Jos Basescu si PD-L!", a mai spus democrat liberala.

Raluca Turcan mai sustine ca declaratiile lui Victor Ponta sunt o mostra de lipsa de bun simt deoarece in 2010 a stat lipit de scaunele de la talkshow-uri, iar PSD a blocat in Parlament orice efort si orice solutie de redresare.

"Acum, Victor Ponta plange la capatul unui stat dovedit nefunctional de criza economica, un stat creat de Iliescu si bazat pe nemunca, pe lipsa de performanta si pe subventii electorale care au ros bugetul si au sufocat mediul privat", a mai spus deputatul PD-L.

Raluca Turcan afirma ca PSD si Victor Ponta au actionat doar pentru a prelungi pe cat posibil, o situatie dificila economic si social, dar din care ei aveau castiguri electorale.

"Toate actiunile liderului PSD, in contextul dezbaterii despre depasirea crizei si reforma statului, dovedesc ca fara sa mosteneasca inteligenta lui Nastase, Ponta i-a mostenit din plin, aroganta si minciunile", a mai declarat Turcan.

Deputatul PD-L reitereaza ideea ca meritul major al PD-L este ca a avut curajul si vointa politica sa vina permanent cu masuri de reforma si regandire a functionalitatii sistemelor statului.

Victor Ponta: Romania nu a iesit din criza, poate au iesit Udrea si Basescu

"Romania nu a iesit din criza", "poate Udrea, Basescu si Boc au iesit din criza", a declarat duminica, presedintele PSD, Victor Ponta, in replica la declaratiile facute vineri de ministrul Turismului, Elena Udrea.

"Declaratiile super optimiste, in acelasi timp nerealiste ale lui Basescu, Elenei Udrea si ale lui Boc nu se confirma in niciun fel", a spus liderul PSD, aducand in sustinerea declartiilor sale date si analize realizate de specialistii social - democrati.

Udrea: PD-L poate sa anunte ca a scos Romania din criza

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca PD-L poate sa anunte ca a scos Romania din criza.

"PD-L poate sa anunte, dupa ultimile date oficiale care au fost publicate, ca a scos Romania din criza", a afirmat, vineri, Elena Udrea, in discursul sau tinut in cadrul Conferintei Judetene a PD-L Prahova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Raluca Turcan Victor Ponta, #atac Victor Ponta, #mostenire Adrian Nastase , #deputat
Comentarii
Poza Mos Ion Roata
Mos Ion Roata
rank 5
Doamna Turcan, va este teama ca pica sandramaua pedelista si va ramane sotul somer? Dar dupa parerea dumneavoastra, Romania a iesit din criza in care tot dumneavoastra ati bagat-o??? Vedeti ca salariile oamenilor sunt inca taiate...TREZITI-VA !!!