Raluca Turcan: Parlamentari ai PSD vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 20:07
11667 citiri
Raluca Turcan: Parlamentari ai PSD vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu
Foto: Facebook/ Raluca Turcan

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Parlament, ca parlamentari ai PSD vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, asa cum au existat social-democrati care au votat amendamentele PNL la proiectul bugetului de stat pe 2017.

"Inclusiv la dezbaterea pe bugetul de stat, parlamentarii PSD au votat amendamentele PNL si viziunea PNL de dezvoltare a Romaniei. Este un lucru foarte important pentru ca arata ca sunt oameni in PSD preocupati in mod real de dezvoltarea starii, de bunastare prin legalitate. Vom vedea ca sunt membri ai PSD care vor sustine si motiunea de cenzura pe care PNL a initiat-o", a afirmat liderul interimar al PNL.

Ea a mai spus ca "PNL nu doar ca doreste dezbaterea in regim de urgenta a proiectului legislativ, ci si vot la vedere pentru a sti exact cine isi doreste o justitie puternica sau o justitie slaba, pentru a sti exact cine isi doreste egalitate de tratament pentru toti cetatenii acestei tari".

Raluca Turcan i-a solicitat liderului PSD, Liviu Dragnea, sa elimine cauza tensiunii din Romania si sa abroge OUG de modificare a Codurilor penale.

"Ii adresam domnului Dragnea solicitarea de a elimina cauza acestei tensiuni foarte mari si de a abroga ordonanta de modificare a Codurilor. Mai sunt sapte zile in care avem sansa ca tara sa eliminam aceasta tensiune foarte mare din societate si incercarea de a trage Romania inapoi, spre zona gri legislativa din anii 90. Cu cat domnul Dragnea va abroga mai repede ordonanta de urgenta, cu atat Romania va fi mai castigata", a completat liderul deputatilor PNL.

Raluca Turcan a mai spus ca mesajul PNL este ca politicienii sa asculte vocea oamenilor si sa abroge OUG de modificare a Codurilor penale.

"Mesajul PNL este urmatorul: ascultati vocea oamenilor si abrogati ordonanta de urgenta. De asemenea, PNL solicita tuturor parlamentarilor sa isi suflece mainile, sa vina la Parlament si sa respinga ordonanta prin legea pe care am initiat-o si pe care putem sa o dezbatem in regim de urgenta".

In incheiere, ea a tinut sa precizeze ca liberalii vor participa la protestele din strada fata de OUG pe Justitie.

"Cred ca membrii PNL vor fi, cu mic, cu mare, in strada printre oameni, alaturi de popor pentru ca s-a creat o falie intre popor si decidenti. Si PNL este parte a societatii care vrea respect fata de lege", a conchis Raluca Turcan.

Opozitia depune motiune de cenzura impotriva Guvernului: PNL si USR si-au unit fortele, se asteapta si sprijinul PMP

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Este semnata si de USR, iar PMP a anuntat ca o va sustine

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Raluca Turcan parlamentari PSD motiune cenzura, #PNL motiune cenzura Guvern Grindeanu , #presedinte PNL