Raluca Turcan, despre promisiunile USL: Nu au facut aproape nimic intr-un an de guvernare

Joi, 02 Mai 2013, ora 16:36
3072 citiri
Raluca Turcan, despre promisiunile USL: Nu au facut aproape nimic intr-un an de guvernare

PDL se pregateste constiincios pentru a le creiona romanilor prapastia enorma intre promisiunile din campania electorala si ce se vede in urma guvernarii USL la un an de la instalarea acesteia.

Raluca Turcan, vicepresedinte PDL pe domeniul educatie, cultura, cercetare, culte, minoritati, afirma ca romanii vor avea foarte curand, sintetizat, modul in care le-au fost inselate asteptarile de catre cei care acum guverneaza tara.

"'Cartea neagra' a guvernarii USL va arata diferenta dintre promisiunile USL in campania electorala si realitatea unui an de guvernare. Este o diferenta enorma. Practic aproape nimic din ceea ce au promis nu au facut intr-un an de guvernare, ceea ce inseamna, in mod logic, inselarea asteptarilor romanilor.

Creionarea, sublinierea acestei inselatorii, este rolul opozitiei. De aceea vom prezenta ceea ce nu s-a facut intr-un an de guvernare USL si vom prezenta, de asemenea, ce propunem noi", a declarat, pentru Ziare.com, Raluca Turcan.

Vicepresedintele PDL sustine ca pe domeniul educatiei va fi un capitol special in "Cartea neagra", cu masurile luate de USL, "care duc la lipsa de performanta, care duc la contrareforma in educatie", dar vor fi prezentate si proiectele pe care le sustine PDL. Acelasi lucru va fi prezentat si pe alte domenii, pe economic, pe sanatate, pe munca, etc.

"Domeniul economic, cred eu ca evidentiaza cel mai bine cum resimt romanii trecerea unui an de guvernare USL. Preturile au crescut in medie cu 40-50 la suta. Nivelul de trai este deteriorat. Nivelul salariului mediu pe economie este acelasi ca cel de anul trecut.

Intr-un context in care venitul mediu este similar cu cel de anul trecut si preturile au crescut, asta inseamna o scadere a nivelului de trai.

La asta adaugam inflatie, devalorizarea depozitelor bancare, inseamna cresterea numarului de someri, sugrumarea mediului de afaceri, inseamna 20 de noi taxe si impozite si inseamna scaderea veniturilor la buget cu 77 la suta din impozitul pe profit", a adaugat Raluca Turcan, sintetizand ce are pregatit PDL pentru a le prezenta romanilor, in prima parte a lunii mai, despre promisiunile electorale ale USL si realitatea la un an de guvernare a acestei aliante.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Carta neagra USL, #Raluca Turcan Carta neagra, #Raluca Turcan promisiuni USL , #PDL