Raluca Turcan: Cu Dancila, PSD e acelasi partid corupt ca pe vremea lui Dragnea, partid pro-infractori. Dancila are in buzunar mesajele baronilor PSD

Duminica, 25 August 2019, ora 10:51 2798 citiri
Foto: Facebook/ Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, este de parere ca PSD a ramas "acelasi partid corupt si clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea" si "partid pro-infractori", cu Viorica Dancila la conducere, afirmand despre aceasta ca vorbeste avand in buzunar "mesajele primite de la baronii PSD".

"Desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la presedintie, ca si remanierea din aceste zile arata ca doctrina Dragnea e mai valabila ca niciodata la varful PSD.

Cu Viorica Dancila, PSD a ramas acelasi partid corupt si clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile facute de Viorica Dancila ajunsa la conducerea partidului.

Noii ministri propusi reprezinta garantia ca sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politica si subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce cauta in fruntea unor ministere", scrie pe Facebook Raluca Turcan.

Prim-vicepresedintele PNL arata ca, cu Dana Girbovan la Justitie, "Dancila se asigura ca Sectia speciala de investigare a magistratilor ramane in picioare si ca legislatia penala va servi interesele coruptilor din PSD, cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Dancila se asigura ca investitiile majore sunt blocate, iar cu Serban Valeca la Educatie, sansele ca acest domeniu sa fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule".

"Cu lectia bine invatata de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD in buzunar pentru ca rareori vorbeste liber, Viorica Dancila porneste in cursa pentru alegerile prezidentiale cu un singur crez: sa desavarseasca, din fruntea statului, prioritatile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD il are asupra Romaniei. Un partid anti-european, anti-romanesc si pro-infractori", mai noteaza Turcan.

Amintim ca, sambata, la Palatul Parlamentului, a avut loc un congres al social-democratilor, in care a fost validata candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Iata si alte reactii din opozitie, fata de acest eveniment:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News