Raluca Turcan: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Marti, 27 August 2019, ora 11:40
2959 citiri
Raluca Turcan: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114
Foto: Arhiva Facebook/ Raluca Turcan

Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114, reclama prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, acuzand ca "practicile ticaloase ale PSD" din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare.

"Desi au dat curs de ochii lumii solicitarii PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare, liderii PSD de fapt mimeaza activitatea parlamentara, blocand activitatea comisiilor raportoare, care erau obligate astazi sa puna in dezbatere proiectul Ordonantei 114/2018, ordonanta care a pus la pamant sectoare vitale din economia romaneasca.

Astfel, comisia pentru munca si comisia pentru tehnologia informatiei, sesizate in fond pentru dezbaterea acestui proiect, refuza sa puna in dezbatere astazi Ordonanta 114, facand imposibila votarea acestui act normativ maine in plenul Camerei Deputatilor", afirma Raluca Turcan.

Prim-vicepresedintele PNL acuza ca "practicile ticaloase ale PSD-ului din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare".

"Romanii trebuie sa stie ca prin vointa PSD aceasta ordonanta a fost trimisa pentru raport la inca doua comisii, tocmai pentru a bloca si tergiversa luarea unei decizii urgente. Solicit PSD sa respecte, acum in al doisprezecelea ceas, procedurile parlamentare si sa aplice decizia Biroului Permanent si a plenului Camerei Deputatilor de a dezbate in sesiune extraordinara proiectele aflate pe ordinea de zi!

Parlamentul trebuie sa-si redobandeasca credibilitatea si sa redevina un for democratic de dezbatere in care sa primeze transparenta si interesul cetateanului", incheie Turcan.

Opozitia a strans semnaturile necesare care au dus la convocarea Camerei Deputatilor in sesiune extraordinara in aceasta saptamana, iar unul dintre punctele ordinii de zi propuse este respingerea OUG 114.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Raluca Turcan OUG 114 , #deputat
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
ma raluca cu o mai tamiiai pe udrea si acum nu-i faci o vizita......