R. Turcan: PSD si PNL sunt ca femela si masculul de calugarita, PNL va fi decapitat - Tv Ziare.com

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 16:52
2051 citiri
R. Turcan: PSD si PNL sunt ca femela si masculul de calugarita, PNL va fi decapitat - Tv Ziare.com
Foto: Ziare.com

Raluca Turcan, deputat al PDL, a declarat la TV Ziare.com ca relatia din cadrul Uniunii Social-Liberale, dintre Partidul Social-Democrat si Partidul National-Liberal se aseamana cu cea dintre femela si masculul de calugarita, unde femela decapiteaza masculul - in acest caz, PNL urmand sa fie decapitat.

Raluca Turcan a vorbit cu cititorii Ziare.com despre Uniunea Social-Liberala si relatia dintre PNL si PSD si a declarat ca "PNL s-a abandonat complet in bratele PSD".

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii cu deputatul PDL Raluca Turcan

"Acest parteneriat functioneaza pentru PNL ca o otrava lenta si care il va indeparta profund si ireversibil de principiile de dreapta. Parteneriatul intre PNL si PSD seamana cu relatia dintre femelele si masculii calugarite, in care dupa obtinerea unor rezultate femela isi decapiteaza masculul. Vad PSD-ul in stadiul de femela si PNL in stadiu de mascul", a declarat Raluca Turcan, la TV Ziare.com.

Intrebata daca PDL ar putea oferi un candidat redutabil pentru Sorin Oprescu, la alegerile pentru primaria Capitalei, Raluca Turcan sustine ca acest lucru se poate face "in urma unei cautari asidue" in organizatia PDL de Bucuresti.

"Sunt curioasa cum se va finaliza acest joc de glenze intre Sorin Oprescu si USL, USL si-ar dori sa aroge o victorie la Bucuresti pe spinarea lui Sorin Oprescu. Sorin Oprescu este sigur pe victorie si nu are nevoie de inregimentare politica, ca apoi sa fie nevoit sa satisfaca interese pentru cele doua partide politice, si aici ar putea aparea un conflict intre Sorin Oprescu si USL", a declarat Raluca Turcan.

Deputatul PDL adauga ca cei din USL "se imbata cu apa rece" in ceea ce priveste sondajele care arata ca ar obtine 51% din voturi la alegeri.

"Am vazut niste sondaje in baza carora au desemnat candidaturile. Fie este cineva care intoxica, fie sunt rupti de realitate, sondajele respective nu reflecta realitatea. (...) Daca ar fi sa fie adevarate urmeaza o cale previzibila: sa faca niste greseli in desemnarea candidaturilor dupa care va urma vrajba", a declarat Raluca Turcan.

Aceasta este de parere ca o eventuala comasare a alegerilor ar avantaja PSD. "Daca ar fi separate, cu siguranta dupa alegerile locale ar da dihionia in USL pentru ca vor aparea nemultumiri inevitabile din cauza acestor desemnari", sustine aceasta.

Deputatul PDL adauga ca, in Partidul National Liberal, multi membri "de la baza sunt nemultumiti de comportamentul dictatorial al lui Crin Antonescu si de lipsa de comunicare".

"Cel mai probabil asteapta un pretext, si pretextul trebuie sa fie un rezultat slab intr-o confruntare electorala, de aceea nu ma astept la abandonari spectaculoase din PNL, insa, treptat, dupa un esec elctoral, sunt convinsa ca acolo se vor produce niste mutatii radicale.

Geneza USL este rezultatul unei obsesii de putere devoratoare si unei dorinte inimaginabile de putere si obsesii de putere. Cei obsedati de putere sunt cei de la PSD, pentru ca se afla in opozitie de doua mandate, iar obsesia devoratoare este a PNL, deoarece Crin Antonescu se vede candidat la presedintie si tocmai dorinta aceasta dorinta nejustificata a adus PNL in aceasta situatie", sustine Raluca Turcan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Raluca Turcan, #Turcan PSD calugarita, #Turcan PNL decapitat , #PDL