R. Turcan apara doua directoare de scoala, amenintate cu demiterea de USL

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 18:51
2705 citiri
R. Turcan apara doua directoare de scoala, amenintate cu demiterea de USL

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, ataca Uniunea Social Liberala pentru amenintarea cu demiterea a doua directoare de scoala din judetul Sibiu, care au participat alaturi de vicepresedintele democrat-liberal la o serbare de Halloween.

"Inspectorul scolar general al judetului Sibiu a cerut demisia imediata a doua directoare de scoli din Sibiu pentru ca au participat, alaturi de mine, la o serbare de Halloween. O serbare care nu a avut nimic politic, care nu a afisat nici un insemn politic si la care cuvantul politica nu a fost rostit. O serbare facuta pentru a aduce putina bucurie in viata copiilor", a precizat Raluca Turcan, prin intermediul unui comunicat remis vineri Ziare.com.

Aceasta a subliniat ca, in ultimii opt ani, a fost alaturi de scolile din Sibiu si ca niciodata nu a folosit scoala in mod politic.

Demisia, ceruta "in cel mai pur stil securist si comunist"

"Acum, inspectorul scolar general a trecut la represalii impotriva unor directoare de scoala - amenintari, presiuni. Greseala lor capitala, in viziunea inspectorului, a fost ca s-au afisat cu mine. Demisia sau demiterea - li s-a transmis acestor directoare, in cel mai pur stil securist si comunist.

Performanta a ajuns sa nu mai conteze in regimul USL. Criteriile de evaluare au ajuns sa nu existe in regimul USL. Presiunile politice, teroarea politica - este tot ce conteaza in regimul USL", a mai afirmat deputatul PDL, prin intermediul comunicatului.

Democrat-liberala considera ca celor doua directoare li se face astfel "o nedreptate monstruoasa", motiv pentru care solicita ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, "demiterea imediata a inspectorului scolar general al judetului Sibiu".

Nu in ultimul rand, vicepresedintele PDL a anuntat ca va face plangere penala impotriva Inspectoratului Scolar General din Sibiu, pentru abuz in serviciu, amenintare si santaj.

Raluca Turcan a organizat si a luat parte, miercuri, cu ocazia sarbatorii Halloween, la o petrecere care a avut loc la Centrul Cultural Habitus, din Sibiu.

Printre participanti s-au aflat si 120 de copii de la Scoala Radu Selejan din cartierul Vasile Aron si de la Scoala nr. 23 din cartierul Tiglari.

F.N.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Raluca Turcan petrecere Halloween, #Turcan demisie directoare Halloween, #Turcan directoare demisie USL, #Raluca Turcan Halloween Sibiu , #PDL