Ponta, criticat de PNL dupa majorarea salariilor demnitarilor: Nu va mai apuca sa-si doneze salariul majorat

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 10:58
2645 citiri
Ponta, criticat de PNL dupa majorarea salariilor demnitarilor: Nu va mai apuca sa-si doneze salariul majorat
Foto: Ziare.com (Arhiva)

PNL critica gestul premierului Victor Ponta, care anunta ca din 1 august doneaza diferenta de salariu primita prin "faimoasa ordonanta" echipei de baschet a clubului Steaua. Vicepresedintele liberal, Raluca Turcan, spune ca premierul nu va apuca sa faca acest lucru decat pentru o luna de zile.

"Mi se pare complet demagogic si lipsit de credibilitate, pentru ca nu cred ca premierul va mai ajunge sa-si doneze salariul sau cel putin va face lucrul acesta pentru o luna de zile, intrucat am credinta ferma ca in septembrie guvernarea se va schimba.

Acest Guvern condus de Victor Ponta este lipsit de credibilitate si lipsit de forta de a da economiei Romaniei acel impuls pentru a da bunastare populatiei", a declarat Raluca Turcan, la RFI Romania.

Dupa ce s-a sucit si si-a marit salariul, Ponta face un "gest simbolic"

In opinia vicepresedintelui PNL, "Victor Ponta nu face decat sa-si numere zilele, sa contabilizeze beneficii pentru el si pentru PSD la guvernare si sa-si pregateasca cel mai probabil o iesire rezonabila".

Premierul Victor Ponta scrie pe Facebook ca din 1 august doneaza diferenta de salariu primita prin "faimoasa ordonanta" echipei de baschet a clubului Steaua, care anul acesta joaca din nou, dupa multi ani, intr-o competitie europeana.

Inainte sa plece in concediu, Ponta si-a marit salariul: Nu voiam sa para ca ma razbun pe Iohannis

Salariile demnitarilor vor fi majorate de la 1 august, sumele necesare aplicarii acestor cresteri fiind incluse in buget la rectificarea bugetara de marti.

Salariile demnitarilor cresc de la 1 august, desi Ponta a promis ca va amana majorarea

Citeste mai multe despre Turcan: Victor Ponta nu va mai apuca sa-si doneze salariul majorat, in septembrie il schimbam, pe RFI Romania.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Raluca Turcan Ponta salariu, #Ponta majorare salariu, #Ponta doneaza salariu , #deputat