PNL cere demisia lui Dragnea si a ministrului de Interne

Joi, 02 Februarie 2017, ora 12:33
2438 citiri
PNL cere demisia lui Dragnea si a ministrului de Interne
Foto: Digi 24 TV

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, a cerut, joi, demisia lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor, dar si a ministrului de Interne, Carmen Dan.

Raluca Turcan a transmis ca trebuie aflat ce legatura exista intre protestatarii violenti de miercuri seara din Piata Victoriei si PSD.

"Trebuie sa stim care este aceasta legatura. De ce ministrul de Interne a ales sa puna in pericol viata oamenilor. Consideram ca demisia ministrului de Interne este obligatorie", a declarat Turcan.

Liderul PNL a facut apel la cei din PSD sa nu incurajeze violentele din strada.

"Facem apel la PSD. Cei din PSD sper sa nu puna interesul lui Dragnea mai presus de interesul Romaniei. Sper ca cei din PSD sa nu incurajeze violentele de strada. Romania este un stat care a pornit pe un drum democratic si asa trebuie sa ramana.

Avem aici un cadou pentru Dragnea pe care il voi face. Un steag al Romaniei, simbol al unei tari care isi doreste un parcurs european. E o Constitutie in care i-am subliniat lui Dragnea ca cetatenii trebuie sa fie egali. Lupta impotriva coruptiei trebuie continue", a adaugat Turcan.

Ea a mai spus ca la conducerea tarii trebuie sa ajunga oameni integri care isi doresc sa schimbe lucrurile in Romania.

"Concluzia la care vrem sa se ajunga in urmatoarele opt zile este sa se abroge aceste ordonante de urgenta, sa demisioneze acest guvern iresponsabil si sa ajungem la alegeri anticipate, sa ne intalnim cu oamenii sa spuna oamenii ce isi doresc. Sunt convinsa ca mesajul va fi unul usturator pentru PSD", a incheiat Raluca Turcan.

Reactia lui Turcan vine dupa ce protestelor pasnice de miercuri seara din Piata Victoriei, la care au participat peste 150.000 de oameni, au devenit violente dupa ce mai multi tineri au aruncat cu petarde, gheata si fumigene catre jandarmi.

Amintim ca miercuri parlamentarii PNL si USR au depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Turcan demisie Guvern, #Turcan demisie Dragnea, #Turcan demisie minsitru Interne , #presedinte PNL