PLD cere demisia lui Alexandru Sassu

Vineri, 12 Octombrie 2007, ora 12:30 979 citiri

Raluca Turcan, vicepresedintele PLD, sustine ca Alexandru Sassu, presedintele TVR, a incalcat rolul televiziunii publice prin interventia in politica editoriala a postului, motiv pentru care liberal-democratii ii cer acestuia sa-si dea demisia, se arata intr-un comunicat al PLD.

Turcan sustine ca toate institutiile media, si mai ales Televiziunea Nationala, servesc interesului public pentru ca au datoria sa informeze cetatenii asupra evenimentelor care influenteaza societatea.

"Faptul ca Alexandru Sassu a obiectat asupra faptului ca Departamentul de stiri al Televiziunii Nationale a prezentat, pe data de 10 octombrie, un documentar care reflecta comportamentul total necorespunzator al unui ministru al Guvernului in exercitiu, reprezinta o imixtiune clara in politica redactionala.

Mai mult, Sassu a cenzurat, dupa cum au afirmat jurnalistii Televiziunii Nationale, un al doilea documentar referitor la acelasi demnitar, care urma sa fie difuzat la Jurnalul de stiri al TVR din 11 octombrie", a mentionat vicepresedintele PLD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News