Basescu isterizeaza PDL-ul. R. Turcan: Mai bine mi-as taia o mana decat sa-l votez pe Antonescu

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 16:36
2670 citiri
Basescu isterizeaza PDL-ul. R. Turcan: Mai bine mi-as taia o mana decat sa-l votez pe Antonescu
Foto: Facebook

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca mai bine si-ar "taia o mana" decat sa-l voteze pe Crin Antonescu la prezidentiale, aratand ca acesta este "retrograd si antieuropean", iar PNL si PSD sunt vinovati in aceeasi masura de saracirea Romaniei.

"Mai bine mi-as taia o mana decat sa-l votez pe Crin Antonescu", a afirmat Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa, in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu potrivit careia in turul al doilea al alegerilor prezidentiale Crin Antonescu ar fi sustinut de toate partidele de dreapta, daca s-ar confrunta cu candidatul PSD.

Ea a adaugat ca liderul PNL este "retrograd si antieuropean si a facut mult rau Romaniei si in plan intern si extern". Aceasta a adaugat ca ea, ca membru al PDL, va face orice ca PDL sa dea candidatul la prezidentiale.

Turcan a mai spus ca PNL si PSD sunt in aceeasi masura vinovati de saracirea Romaniei si ca si PNL, in acest moment prin Crin Antonescu, este partas la saracirea cetatenilor, la indepartarea de cerintele de respectabilitate si de bunastare.

De asemenea, vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, marti, ca democrat-liberalii pleaca de la premisa ca reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale, dar, in situatia in care in turul doi se confrunta un candidat al dreptei si unul al stangii, PDL l-ar sustine pe cel al dreptei.

Oltean: Antonescu nu e om de dreapta

Oltean a facut aceste precizari, intrebat in legatura cu afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia in turul al doilea Crin Antonescu ar fi sustinut de toate partidele de dreapta, daca s-ar confrunta cu candidatul PSD.

"Noi plecam de la premisa ca candidatul nostru, al dreptei, va fi reprezentantul PDL. (...) Evident, daca printr-o intamplare, o minune am retrai momentul 2000, PDL va alege si va sustine obligatoriu candidatul de dreapta. Nu vom putea, intr-o situatie in care va fi un candidat al dreptei si unul al stangii, unul de stanga", a precizat Oltean.

El a adaugat, insa, ca "in acest moment, Crin Antonescu nu este un om de dreapta, este de stanga si nu va putea fi de dreapta nici nici in viitor".

Basescu, pronosticuri pentru prezidentiale: Ponta nu are sanse. Daca intra Antonescu in turul doi, il invat ce are de facut

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca PSD nu poate da seful statului daca se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi sustinut in turul doi de toata dreapta si este de preferat "unui plagiator", precizand ca personal il va invata pe liberal ce are facut.

"PSD nu poate da Romaniei presedintele, mai ales cand personajul este Victor Ponta. Dupa mine, PSD singur nu poate da presedinte iar daca se rup (partidele din USL, n.red.), PNL are o sansa in plus ca sa dea presedinte, pentru ca, cu Crin Antonescu in turul doi, si celelalte candidaturi de dreapta se vor strange in spatele lui", a spus Basescu. El a afirmat ca, in opinia sa, USL nu se va rupe. "Daca nu sunt inteligenti, rup alianta", a spus Basescu.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Raluca Turcan Crin Antonescu, #Raluca Turcan Crin Antonescu presedinte, #Ioan Oltean prezidentiale , #PDL