Raluca Pruna: Eu astept inca dezvaluirile extraordinare ale lui Toader despre dosarul de candidat al lui Lazar

Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 22:57 7318 citiri
Foto: Facebook / Raluca Pruna

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna ii transmite lui Tudorel Toader ca inca mai asteapta de la el "dezvaluirile extraordinare" pe care le-a promis despre procurorul general Augustin Lazar si peste care s-a asternut tacerea.

"Suntem in post adevar, post logica, post normalitate asa cum o stim cei cu scoala la timp facuta si principiile acasa. Suntem in era lui totul-e-posibil-pentru-ca-vrem-si-putem. Cu personaje care sunt numai poleiala, sub care e gol, intuneric si multa apetenta pentru rau.

PS: Eu astept inca dezvaluirile extraordinare ale lui Toader despre dosarul de candidat al lui Lazar. S-a lasat tacerea insa. Ca asa e in post adevar, ei arunca cu minciuna, o rostogolesc, anunta mega dezvaluiri si apoi se muta spre alta victima. Pentru ca vor si pot. Si mai ales pentru ca noi ii lasam", a scris pe Facebook, vineri seara, Raluca Pruna.

In aceeasi postare, fostul ministru al Justitiei comenteaza si pozitia CSM referitoare la evaluarea pe care Tudorel Toader i-a facut-o procurorului general.

"Revin si arat ca CSM retine exact ce am observat multi din prima secunda. Evaluarea activitatii manageriale nu e asa dupa urechea ministrului si pofta ce o pofteste acesta. E prin procurori desemnati sau Inspectia Judiciara", a mai scris Raluca Pruna.

Raluca Pruna se simte direct vizata de atacurile ministrului Tudorel Toader pentru ca in mandatul ei a fost numit procuror general Augustin Lazar (2016).

CSM a dat publicitatii motivarea avizului negativ dat in cadrul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, subliniind problemele de legalitate ale acesteia.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va face dezvaluiri importante cu privire la dosarul procurorului general Augustin Lazar, insa ele nu au mai aparut. Intre timp, a fost publicat raportul MCV, prin care s-a cerut abandonarea procedurii de revocare, iar Augustin Lazar a cerut in instanta suspendarea ei.

Citeste mai multe despre:

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News