S-a aflat ce-au furat hoții din casa starului naționalei Angliei aflat la Campionatul Mondial. Fotbalistul s-a întors de urgență în țară

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 13:27
4756 citiri
S-a aflat ce-au furat hoții din casa starului naționalei Angliei aflat la Campionatul Mondial. Fotbalistul s-a întors de urgență în țară
Raheem Sterling

Internaţionalul Raheem Sterling a părăsit lotul selecţionatei Angliei înaintea meciului cu Senegal (3-0) de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, pentru a se întoarce la Londra, după ce familia sa a fost victima unui jaf armat, informează BBC.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, când indivizi înarmaţi au pătruns în locuinţa fotbalistului din Surrey, în sudul Londrei, în timp ce familia acestuia s-ar fi aflat în casă, inclusiv cei trei copii ai săi, conform primelor informații apărute în presă.

Poliția a publicat astăzi noi detalii despre spargerea de la locuința lui Raheem Sterling, dezvăluind că soția și copiii lui nu se aflau în acel moment înăuntru și că „n-a fost vorba de nicio amenințare cu violență”.

Hoții au pătruns sâmbătă seara în casa de 6 milioane de lire sterline și au sustras ceasuri în valoare de 300.000 de lire sterline.

Au existat rapoarte că partenera lui, Paige Milian, în vârstă de 27 de ani, se afla în interiorul casei cu cei trei copii ai ei. Cu toate acestea, o declarație emisă de poliția din Surrey în această dimineață a sugerat că ea a ajuns acasă la ceva timp după spargere.

"Uneori fotbalul nu este cel mai important lucru, iar familia trebuie să fie pe primul plan", a declarat selecţionerul englez Gareth Southgate, duminică seara, după jocul cu senegalezii.

Întrebat dacă Sterling va mai reveni în Qatar, selecţionerul a răspuns: "El se va întoarce în Anglia pentru a se ocupa de problema sa, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla".

Raheem Sterling este al doilea internaţional englez care părăseşte selecţionat Three Lions aflat în Qatar, după fundaşul Ben White (Arsenal Londra), care a revenit pe 30 noiembrie în Marea Britanie "din motive personale".

În urmă cu doi ani, poliţia engleză a arestat trei spărgători care au vizat mai multe case din nord-vestul Angliei, inclusiv o tentativă de spargere a locuinţei lui Sterling din Cheshire.

Atacantul echipei Chelsea Londra, în vârstă de 27 de ani, a fost titular şi a marcat în victoria Angliei în faţa Iranului (6-2), în primul meci din grupă, înainte de a fi inclus din nou în primul unsprezece la meciul cu Statele Unite (0-0).

Raheem Sterling este jucătorul cu cele mai multe selecţii (81) din lotul Angliei de la CM 2022. El a înscris al 20-lea său gol şi a oferit a 27-a sa pasă decisivă în tricoul Three Lions, la meciul cu Iranul.

Anglia va înfrunta campioana mondială en titre, Franţa, în sferturile de finală ale Mondialului din Qatar, pe 10 decembrie.

Doi ani și jumătate de închisoare pentru sărutul forțat de la Campionatul Mondial?
Doi ani și jumătate de închisoare pentru sărutul forțat de la Campionatul Mondial?
Parchetul spaniol solicită o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare împotriva fostului preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, pentru infracţiunile de agresiune...
Belgia, adversara României la Euro 2024, a făcut un meci mare pe Wembley, contra Angliei. Jucătorul care a strălucit
Belgia, adversara României la Euro 2024, a făcut un meci mare pe Wembley, contra Angliei. Jucătorul care a strălucit
Reprezentativa Belgiei, adversara României la Euro 2024, a remizat cu Anglia, scor 2-2, într-un meci amical disputat, marţi, pe Wembley. Pentru Anglia au marcat Toney (17-penalti) şi...
#Raheem Sterling, #anglia, #hoti, #Campionatul Mondial , #Campionatul mondial 2022