Anunțul cel mare legat de Rafael Nadal. Unchiul său a dezvăluit totul despre viitorul spaniolului în tenis

Duminica, 12 Iunie 2022, ora 14:54 3495 citiri
Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal va juca la Wimbledon în ciuda problemelor pe care le are la piciorul stâng, a spus unchiul său Toni Nadal, care i-a fost şi antrenor, informează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

După ce s-a impus recent pentru a 14-a oară la Roland-Garros, Rafael Nadal a lăsat să planeze îndoiala în legătură cu prezenţa sa la Wimbledon din cauza durerilor la piciorul stâng, explicând că "nu poate continua în actualele circumstanţe". Potrivit lui Toni Nadal, fostul lider mondial va participa la turneul de Mare Şlem pe iarbă.

"Da, Rafael va juca la Wimbledon", a declarat Toni Nadal, care este în continuare foarte apropiat de nepotul său, în marginea turneului ATP de la Stuttgart. "Dacă are o mică şansă, va juca. Când am vorbit vineri despre asta, mi-a spus că se simte mult mai bine, vrea să se antreneze", a precizat unchiul lui Rafael.

Rafael Nadal suferă de mai mulţi ani de sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă cronică şi incurabilă care l-a obligat să pună capăt sezonului 2021 în luna august din cauza durerilor. El a revenit în circuit la începutul anului . După ce l-a învins pe Casper Ruud în finale de la Roland Garros, spaniolul a explicat că a avut nevoie de "mai multe injecţii înainte de fiecare meci".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News