Rafael Nadal a făcut pereche cu una dintre cele mai frumoase tenismene din istorie VIDEO

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 12:32
8495 citiri
Rafael Nadal a făcut pereche cu una dintre cele mai frumoase tenismene din istorie VIDEO
Rafael Nadal, alături de Gabriela Sabatini

Rafael Nadal (36 de ani), cel mai bun tenisman spaniol din toate timpurile, şi Gabriela Sabatini (52 de ani), cea mai bună jucătoare argentiniană de tenis din istorie (și una dintre cele mai frumoase), au făcut pereche miercuri, la Buenos Aires, într-un meci demonstrativ împotriva cuplului compus din norvegianul Casper Ruud şi fosta jucătoare argentiniană Gisela Dulko, informează EFE.

Partida s-a disputat într-un singur set şi a fost câştigată de Nadal şi Sabatini cu 6-4.

Înaintea acestui joc de dublu mixt, Rafael Nadal şi Casper Ruud s-au înfruntat într-un meci de simplu, câştigat de spaniol cu 7-6 (10/8), 6-2.

Nadal şi Ruud au intrat pe terenul arenei Parque Roca din Buenos Aires cu o întârziere de 20 de minute faţă de ora programată iniţial şi când încă mai erau mii de oameni în jurul stadionului care aşteptau să intre, în condiţiile unui control foarte strict al accesului.

Primul care şi-a făcut apariţia pe teren a fost norvegianul, care, în ciuda faptului că l-a învins pe favoritul local Diego Schwartzman în finala Openului Argentinei din luna februarie, a fost primit cu aplauze. Nadal a avut la rândul său parte de o primire călduroasă la intrarea sa pe teren.

După încheierea meciului de simplu dintre Nadal şi Ruud, pe teren au intrat Gabriela Sabatini şi Gisela Dulko, ambele purtând tricouri ale echipei naţionalei de fotbal a Argentinei, pe care le-au oferit apoi celor doi tenismeni.

"Sunt super încântată, cred că acesta este cuvântul. Este un lux să poţi fi alături de aceşti doi monştri", a declarat Sabatini înaintea startului meciului de dublu mixt.

La final, cei aproape 13.000 de spectatori prezenţi în tribune i-au aplaudat pe cei patru jucători pentru spectacolul oferit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat...
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
#Rafael Nadal, #gabriela sabatini, #tenis , #stiri tenis