Stroe: Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca nu el face guverne

Miercuri, 11 August 2010, ora 18:05
1205 citiri

Liberalul Radu Stroe a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca el nu face guverne.

Declaratia vine in contextul in care seful statului a afirmat, miercuri, la radioul public, ca ar fi dispus sa aduca Opozitia la guvernare, daca Executivul ar pica la o motiune de cenzura, insa nu crede ca PNL si PSD s-ar descurca mai bine decat PD-L.

"Maine as chema PNL si PSD la guvernare. Daca PD-L se misca greu in sensul reformarii Romaniei, a institutiilor statului, a aplatizarii deficitelor structurale pe care le avem, imaginati-va cum ar face-o PSD si PNL, care le-au creat. Lumea s-ar opri in loc. Deocamdata singura solutie minim credibila este aceasta alianta", a spus presedintele tarii.

Pe de alta parte, Radu Stroe i-a luat apararea lui Crin Antonescu, despre care seful statului a afirmat ca l-ar fi facut "pulbere" pe "marele om de stat care are prezenta de 1% in Parlament si e suparat ca i s-au taiat 25% din salariu".

"Seful statului nu are abilitatea morala sa faca afirmatii la persoana liderului PNL", a comentat Radu Stroe.

In ceea ce priveste o posibila demisie a lui Sever Voinescu din PD-L, Radu Stroe a declarat ironic ca "il luam pe Voinescu la biroul de presa al PNL", subliniind ca "noi asteptam si alti parlamentari PD-L sa vina la noi".

Deputatul PD-L Sever Voinescu a declarat, miercuri, ca "se gandeste" daca va demisiona din partid si ca isi mentine declaratiile privind necesitatea schimbarii lui Emil Boc din fruntea Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Radu Stroe presedinte afirmatii, #guvernare demisie parlamentari , #stiri Radu Stroe