Stroe, printre sinistrati: Avem nevoie de la Dumnezeu sa nu mai ploua

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 17:49
2083 citiri
Stroe, printre sinistrati: Avem nevoie de la Dumnezeu sa nu mai ploua
Foto: Digi 24

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a mers sambata aceasta in judetul Galati, pentru a analiza situatia din zonele afectate de inundatii, prilej cu care a solicitat punerea la dispozitia sinistratilor ramasi fara case a 200 de locuinte modulare.

Totodata, ministrul Radu Stroe a dat si un ordin de suplimentare a numarului de paturi, paturi si alimente pentru sinistrati, pe langa efectivul deja solicitat pana in prezent. Intrebat de jurnalisti ce ar mai fi necesar pentru zonele sinistrate, ministrul a spus ca "avem nevoie de la Dumnezeu sa nu mai ploua".

"Am discutat si cu fiecare primar in parte si am zis ca, trecand de momentul de cumpana, sa-si faca echipele, sa cheme oameni valizi, nu chemam batrani la astfel de lucruri (interventii - n.red). Incepe ca apa sa fie potabila in anumite zone, ca curmare a unor utilaje care au fost trimise acolo.

Eu cred ca incet, incet nu putem vorbi de intrarea intr-un normal, dar putem vorbi de asigurarea unui minim de acoperis, hrana si apa pentru cetatenii total afectati de nenorocirea care a fost", a declarat ministrul Afacerilor Interne, sambata, la incheierea sedintei in cadrul careia a discutat cu autoritatile locale din zonele sinistrate.

Crin Antonescu, nemultumit de Radu Stroe - Afla de ce

Cu toate ca se afla printre sinistrati, Radu Stroe nu a ezitat sa-i raspunda lui Crin Antonescu, care, recent, s-a declarat nemultumit de propunerea privind modificarea Codului Rutier, inaintat Guvernului inainte de a discuta aceasta tema in partid.

Astfel, intrebat de jurnalisti despre "polemica" izbucnita intre acesta si presedintele PNL, Radu Stroe a raspuns urmatoarele: "Eu nu pot sa polemizez cu presedintele meu si nu dau raspunsuri presedintelui meu prin televiziune. Dar pot sa va spun separat legat de chestiunea asta ca deja legea a intrat intr-o prima lectura si se asteapta observatiile de rigoare ale ONG-urilor si a altor structuri".

Vineri seara, Crin Antonescu a declarat deschis ca este "nemultumit" de initiativa ministrului Stroe, cu toate ca s-a aratat convins ca, in cazul sau, nu poate fi vorba despre "rea-vointa", Stroe fiind un ministru care "a facut si face atatea lucruri bune".

"Sunt nemultumit, si o spun despre un om care imi este apropiat, ca sa nu supar pe altcineva, ca inainte de a propune Guvernului modificarea codului rutier, nu a discutat si cu noi ministrul de interne. Poate ne mai gandeam", preciza Crin Antonescu, presedintele PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Radu Stroe Galati sinistrati, #ministru interne Dumnezeu sinistrati, #ministru Stroe inundatii , #ministru de Interne