Stroe iese la tabla: Ii prezinta lui Ponta raportul privind actiunea la Bolintineanu (Video)

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 12:55
873 citiri
Stroe iese la tabla: Ii prezinta lui Ponta raportul privind actiunea la Bolintineanu (Video)
Foto: presidency.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-i prezenta premierului Victor Ponta raportul privind actiunile politistilor in cazul de frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala.

Raportul privind activitatea politistilor judiciaristi la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", in ancheta procurorilor privind suspiciunile de frauda la bacalaureat, a fost trimis, marti, de Radu Stroe premierului.

Ministrul Radu Stroe a spus, miercuri, la intrarea in sediul Ministerului Afacerilor Interne, ca a trimis raportul si ca, asa cum a spus si premierul, ar fi nevoie de o schimbare de legislatie si proceduri de functionare a Politiei.

Radu Stroe, discutii la Guvern - Ponta vrea raport pe audierile de la Bac

Surse din Ministerul Afacerilor Interne au declarat ca raportul referitor la evenimentele de la Liceul "Bolintineanu" nu este pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, dar va fi prezentat daca va dori premierul Victor Ponta.

Luni, premierul l-a convocat la Palatul Victoria pe ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, cei doi avand o discutie pe tema audierilor de la Politia Capitalei in ancheta privind suspiciuni de frauda la bacalaureatul organizat la Liceul "Dimitrie Bolintineanu". La discutie a fost prezent si seful Politiei Romane, Petre Toba.

Balba pe mandate continua: Ponta il face responsabil pe Stroe

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca actiunea politistilor privind bacalaureatul la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" a fost coordonata de procurori, dar s-a transformat intr-o harababura procedurala, care degenerase in abuz, Guvernul urmand sa identifice proceduri de functionare a Politiei care sa garanteze legalitatea.

El a afirmat ca nu are ce sa le reproseze politistilor din punct de vedere legal, dar ca vor fi stabilite proceduri mai bune prin care sa fie evitat orice abuz.

Parchetul Tribunalului Bucuresti face cercetari pentru fapte de coruptie la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, directoarea unitatii de invatamant, Costica Varzaru, demisa din functie dupa inceperea anchetei, fiind arestata preventiv pentru trafic de influenta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Radu Stroe Victor Ponta, #Radu Stroe raport Bolintineanu, #Stroe raport frauda Bac, #Ponta frauda Bac , #ministru de Interne