Radu Stroe, propus pentru excluderea din PNL. Ludovic Orban: In razboi, tradatorii se impusca

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 16:21
5915 citiri
Radu Stroe, propus pentru excluderea din PNL. Ludovic Orban: In razboi, tradatorii se impusca
Foto: enational.ro

Parlamentarii PNL Ludovic Orban si George Scutaru au declarat luni, dupa intalnirea grupului PNL din Parlament, ca Radu Stroe este propus pentru excludere sau suspendare din PNL pentru 6 luni.

"Daca nu are bunul simt si nu se suspenda singur trebuie sa-l ajutam noi sa se duca la cei pe care ii considera prietenii sai, la domnul Ponta, la cei cu care a stat in cardasie la guvernare", a declarat Ludovic Orban.

"Decizia de sanctionare este luata de Delegatia Permanenta la propunerea Biroului politic. Majoritatea zdrobitoare a colegilor mei liberali sunt implicati de dimineata pana seara in campania electorala si exista un coleg care a fost ministru care se duce la televizor si joaca rolul de avocat al PSD. In stare de razboi, tradatorii se impusca", a mai spus Ludovic Orban.

Si seful grupului PNL din Parlament, deputatul George Scutaru, a declarat ca majoritatea liberalilor prezenti luni in sedinta in care s-a discutat soarta lui Radu Stroe au votat pentru decizia de excludere a acestuia din partid.

Radu Stroe nu stie cu cine voteaza la prezidentiale. Antonescu: E un "cetatean turmentat"

"Radu Stroe isi bate joc de munca colegilor. Torpileaza partidul si lupta electorala. La motiunea simpla depusa de PNL, a fost singurul penelist care a vota impotriva", a spus George Scutaru, care ca grupul a votat doua propuneri, de supendare si de excludere a lui Radu Stroe din PNL, majoritatea parlamentarilor liberali inclinand spre cea din urma.

El i-a avertizat pe toti liberalii care "isi doresc sa se intoarca ca ministri in Guvernul Ponta", ca "mai usor s-ar reface URSS decat USL".

"PNL se va intoarce la guvernare cu fruntea sus, cu un cabinet condus de Klaus Iohannis si cu domnul Antonescu presedinte", a incheiat Scutaru.

Sedinta in PNL: Se cere demisia lui Stroe. Daca nu, se ia in calcul excluderea - surse

Mai multi deputati ai PNL i-au cerut luni lui Stroe demisia din calitatea de membru al PNL, dupa ce vicepresedintele PNL a avut mai multe declaratii considerate contrare pozitiei liberalilor.

Lui Stroe i s-a reprosat faptul ca la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului si al Camerei Deputatilor s-a exprimat in mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Orban Radu Stroe suspendare excludere, #Orban excludere Stroe tradare , #PNL