Radu Stroe: Prefecturile raman la Interne

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 10:14
1609 citiri
Radu Stroe: Prefecturile raman la Interne
Foto: enational.ro

Ministrul propus pentru portofoliul Internelor, liberalul Radu Stroe, a venit, vineri dimineata, la biroul presedintelui Senatului, unde discuta liderii USL Ponta si Antonescu, declarand presei ca prefecturile vor ramane la Interne.

El a infirmat, astfel, informatia potrivit careia prefecturile ar urma sa treaca la Administratie, minister pentru care a fost propus social-democratul Liviu Dragnea.

Stroe a ajuns la biroul lui Antonescu dupa ora 09:30.

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta discuta in biroul presedintelui Senatului.

Audierile in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in viitorul Cabinetul Ponta au fost amanate, joi, din cauza unor neintelegi in USL, motivele avand legatura, potrivit unor surse, cu atributiile ministrilor si cu subordonarea unor institutii in Guvern.

Joi seara, dupa anuntul privind amanarea audierilor ministrilor propusi, au inceput sa circule informatii referitoare la disputele din interiorul USL legate de atributiile ministrilor delegati.

Ulterior, Victor Ponta a plecat de la Parlament si a fost asaltat de jurnalisti cu intrebari referitoare la motivele disputelor, respectiv subordonarea ANAF si trecerea Autostrazilor la Ministerul Marilor Proiecte.

Dupa plecarea lui Ponta, au aparut informatii referitoare la initierea unor discutii ale PSD cu UDMR si cu PP-DD.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca nu crede ca PSD a inceput negocieri cu UDMR sau PP-DD.

Antonescu a spus ca USL face bine, ca PNL nu a cerut ministere in plus si ca audierile ministrilor propusi vor incepe vineri, mentionand ca nu au fost intrunite toate conditiile, inclusiv politice, pentru ca acest lucru sa se intample joi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Radu Stroe prefecturi Minister Interne, #prefecturi portofoliu Interne, #comisii parlamentare ministri , #PNL