Radu Stroe, ironic: Nu mai puneti toate relele in spatele lui Basescu!

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 14:31
2272 citiri
Radu Stroe, ironic: Nu mai puneti toate relele in spatele lui Basescu!
Foto: Romania Tv

Ministrul delegat pentru Administratie, Radu Stroe, a refuzat sa confirme sau sa infirme o eventuala guvernare a PNL alaturi de UDMR, precum si o eventuala ramanere a sa in aparatul guvernamental.

"Nici nu spun ca avem nevoie, nici nu spun ca n-avem nevoie. Romania are multi cetateni de etnie maghiara. Noi despre asta discutam, decat despre UDMR. Populatia nu poate fi ignorata din aceasta perspectiva.

(...) Nu putem discuta colaborarea cu UDMR nici azi, nici saptamana viitoare. Vom vedea, in functie de o serie de elemente, de cifre, de date, de analize din toate punctele. Nu putem spune 'facem', dar nici nu putem spune 'nu facem'", a explicat vicepresedintele liberal, marti, inainte de sedinta USL.

Intrebat daca exista posibilitatea ca presedintele Traian Basescu sa cheme partidele la consultari peste cateva zile, ministrul Administratiei a raspuns ca nu stie nimic despre cosultari si replicat ironic: "Nu mai puneti toate relele in spatele domnului Basescu, va rog frumos!".

Referitor la nominalizarile unor ministri pentru viitorul guvern, Stroe a precizat ca cunoaste nimic despre acestea si a evitat sa mentioneze daca va fi sau nu ministru in urmatorul cabinet.

"Nu am spus ca nu as dori sa raman, ci 'nu neaparat'. Atentie la nuanta", a subliniat Radu Stroe.

Antonescu, despre viitorul guvern: Nu este azi o decizie de luat

La randul sau, presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ca o decizie referitoare la componenta viitorului guvern, precum si la o alianta cu UDMR, nu este "azi o decizie de luat".

Liderul liberal a mentionat ca mai exista si alte nume de ministri propuse de liberali, dar ca nu s-a stabilit inca structura Guvernului si ca si el, in calitate de presedinte, poate face propuneri pentru nume de ministri.

Nu in ultimul rand, Crin Antonescu a subliniat ca in cadrul sedintei de marti se vor discuta "rezultatele foarte bune" de la alegerile parlamentare.

Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a spus ca "USL trebuie sa-si duca singur pana la capat mandatul pe care l-a dus in fata poporului atunci cand a cerut votul, USL sa faca guvernare din care sa aiba unica responsabilitate".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Radu Stroe rele spate Basescu, #Radu Stroe guvernare USL UDMR, #PNL guvernare UDMR, #Crin Antonescu guvernare UDMR, #Eugen Nicolaescu guvernare UDMR , #PNL