Frauda la Bac: Stroe ancheteaza busculada - sa vedem cine a dat primul

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 21:43
1771 citiri
Frauda la Bac: Stroe ancheteaza busculada - sa vedem cine a dat primul

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri seara ca va dispune o ancheta la nivelul MAI, referitoare la busculada dintre politisti si parintii copiilor de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, unde a izbucnit scandalul de frauda la bacalaureat.

"Eu am dispus deja sa se faca o ancheta. Noi vom putea discuta despre ce s-a intamplat in fata liceului, a fost o basculada si nu e in regula. Vom vedea cine e vinovat, cine a actionat prea dur, cine a dat primul", a explicat Stroe, la Realitatea TV.

Frauda la Bac. Episodul "balbe pe mandate" - urmeaza ancheta anchetei?

Acesta a justificat si balba lui Alexandru Nicolae, purtatorul cuvant al Politiei Capitalei, care a anuntat ca mandatele de aducere au fost dispuse de instanta de judecata.

"Va spuneam mai devreme ca aceste mandate de aducere au fost emise de catre instanta de judecata. Rectific acest lucru, au fost emise de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti", a revenit insa ulterior purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

"Cu purtatorul de cuvant - la fel, el e tanar, a avut o balba cu mandatul emis de tribunal. Cert e ca pe terenul nostru, al MAI, vom incerca sa lamurim lucrurile. Altii daca au de facut curatenie, o sa o faca", a adaugat Radu Stroe.

Frauda la Bac: Procurorul general cere anchetarea anchetei

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a cerut clarificari referitoare la ancheta Parchetului Capitalei desfasurata la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, in cazul de frauda la examenul de bacalaureat.

Dupa ce a anunat, vineri dimineata, ca procurorii au respectat toate procedurile in acest caz, acum Nitu a solicitat conducerii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti clarificari cu privire la aspectele prezentate in spatiul public ca fiind contradictorii in cauza privind fraudarea examenului de bacalaureat.

Frauda la Bac - LIVE

Scandalul de frauda de la examenul de bacalaureat a degenerat, vineri, transformandu-se intr-un adevarat circ cu imbranceli, acuzatii si declaratii contradictorii.

Politistii au venit, vineri, la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti cu doua autocare ca sa duca 250 de absolventi de la examen direct la audieri.

La scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta a criticat public actiunea anchetatorilor, Politia a anuntat ca procurorul de caz a renuntat la audierea tinerilor in cursul zilei de vineri, urmand a fi citati la inceputul saptamanii viitoare. 20 de elevi si-au dat insa acordul de a raspunde la intrebari chiar azi.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Stroe ancheta scandal Bolintineanu, #busculada parinti Politie Bolintineanu, #scandal frauda Bac , #ministru de Interne
Comentarii
Poza SC USL Felix SRL
SC USL Felix SRL
rank 1
Stroe Stafilopod, că Stroe ''e'' mulți, dar Stafilopod unu'!