Complot pentru o noua suspendare a lui Basescu? Stroe: Totul este o minciuna!

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 16:21
2397 citiri
Complot pentru o noua suspendare a lui Basescu? Stroe: Totul este o minciuna!
Foto: Romania Libera

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a negat luni orice implicare a sa intr-o eventuala suspendare a presedintelui Traian Basescu, intr-o "triada" din care ar mai face parte presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu si senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu.

"Exista de vreo doua trei zile un anumit zvon cum ca o anumita triada 'Voiculescu - Rosca Stanescu - Stroe' s-ar fi ocupat de o eventuala suspendare a presedintelui Basescu si ca eu as avea o anumita implicare intr-o astfel de chestiune. Simt nevoia sa fac aceasta declaratie publica: Nu exista asemenea implicare, nu am dat si nici nu am luat vreun document de la Rosca Stanescu sau domnului Plaiasu, un ofiter de altfel onorabil - seful de la spalarea banilor - deci nu am dat nici nu am luat vreun document privitor la aceasta chestiune. Prin urmare, totul este o minciuna", a declarat Stroe la sediul central al USL.

Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu (Video)

El a subliniat ca isi asuma aceasta declaratie publica si a adaugat ca, "undeva, underground, in subteran, lucrurile se invart undeva in jurul ofiterului Neculae Plaiasu" seful Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, pe care l-a calificat ca fiind un ofiter de calitate.

"Nu cred ca sa aiba vreo implicare pe aceasta chestiune. Eu, in orice caz, nu i-am dat nici lui (Plaiasu - n.red.), nici lui Rosca Stanescu vreun document", a aratat Radu Stroe.

"Nu-mi explic cum a ajuns numele meu intr-o astfel de chestiune"

Intrebat despre ce documente vorbeste, Stroe a aratat ca "despre documentele despre care se vorbeste la televizor".

El a mai spus ca nu-si explica cum a ajuns numele lui intr-o astfel de chestiune.

"Nu-mi pot sa-mi explic cum a ajuns, nu inteleg de ce. N-as vrea sa fac speculatii acum. Nu stiu, trebuie sa fie intotdeauna, exista cineva in spate", a afirmat ministrul de Interne.

Suspendarea lui Basescu, in presa straina - Lovitura de stat, razbunare, haos

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Radu Stroe implicare suspendare Basescu, #Rosca Stanescu suspendare Basescu, #ministru Interne suspendare presedinte , #ministru de Interne