Audieri la comisia SRI

Miercuri, 02 Mai 2007, ora 18:00 1223 citiri

Seful Comisiei de control parlamentar al activitatii Serviciului Roman de Informatii (SRI), Radu Stroe, a declarat, miercuri, ca raportul privind biletele disparute de pe masa prim-adjunctuli directorului SRI, Florian Coldea, va fi finalizat pana maine dupa amiaza.

Stroe a mai spus ca exista o lista cu persoane ce nu fac parte din SRI, dar care vor fi audiate, printre ele numarandu-se si Mircea Geoana, dar si cei trei judecatori de la Curtea Constitutionala despre care au circulat zvonuri ca ar fi fost santajati cu dosare ale fostei securitati aflate in custodia SRI.

Seful Comisiei a spus ca presedintele suspendat Traian Basescu nu va fi audiat deoarece firele duc spre conducerea SRI.

Stroe a mai adaugat ca spera ca masurile anuntate de directorul SRI sa fie puse in aplicare si a anuntat ca se vor lua si alte masuri, dar numai dupa ce Comisia parlamentara va finaliza ancheta.

Potrivit lui Radu Stroe, se stie in momentul de fata ca datele prezentate de Mircea Geoana nu au disparut dintr-un calculator. Pana in prezent, in cursul acestei zile au fost audiati Ionel Marin, adjunct al directorului SRI si ofiteri din cadrul directiei Juridice a SRI si urmeaza sa fie interogat de parlamentari Florian Coldea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News