Nasul TV emite in februarie cu Grigore Cartianu si Cristian Topescu

Luni, 20 Februarie 2012, ora 11:37
9111 citiri
Nasul TV emite in februarie cu Grigore Cartianu si Cristian Topescu
Foto: nasultv.ro

O noua televiziune va aparea in grila de programe pana la sfarsitul lunii februarie, Nasul TV, da asigurari Radu Moraru, potrivit caruia totul s-a miscat atat de repede datorita celor peste 100 de actionari pe care ii are postul TV.

"Daca toate lucrurile merg bine, Nasul TV va fi in casele romanilor de pretutindeni, din tara dar si din toata lumea, la sfarsitul acestei luni. In cateva zile incepem primele probe pe satelit. Deci am putea spune ca Nasul TV se lanseaza in luna februarie 2012, sau Faurar, cum spuneau bunicii. Pana la aceasta ora sunt peste 100 de actionari, in afara de membrii fondatori.

Radu Moraru incepe anul cu o noua televiziune - Nasul Tv

Estimez ca vor fi peste 200 pana pe 30 martie! Acestia vor fi cei mai buni 'moguli' din Romania, diferiti de cei de astazi care sunt ba paravane, ba oameni de afaceri cu interese economice netransparente, ba oameni politici, ba statul roman, ba popularul DDD finantat tot de Vintu. Noi vom fi liberi si independenti! Sa fiti iubiti! Va astept alaturi de mine, sa fiti asociati sau sa realizati emisiuni in libertate totala!", a declarat Radu Moraru pentru Pagina de Media.

Intrebat cum va arata grila de programe a Nasul TV, Radu Moraru spune ca exista cateva surprize in grila de lansare, insa a preferat sa ne tina in suspans: "Despre grila inca mai pastram o minima discretie, ce pot sa spun este ca vom trece la programul de 24 de ore undeva in septembrie 2012.

Ne vom lansa prudent, nu ne aruncam la cheltuieli mari, fiindca suntem prima televiziune din Romania care se face de catre niste ziaristi, pe munca si pe banii lor din ultimii 20 de ani si prin subscriptie publica, adica prin actiunile pe care cei care cred in acest proiect le-au cumparat si le vor cumpara pana pe 30 martie 2012, data limita".

Radu Moraru vrea sa isi faca televiziune

"Nasul TV nu va fi nici televiziune de stiri, dar nici una generalista. Familia Voiculescu cheltuie peste 1 milion de euro pe luna pe Antena 3, iar Pro TV peste 2-3 milioane de euro, in functie de luna. Noi nu avem acesti bani dar, cu ce avem, vom fi o televiziune de garda, mereu in garda, ca medicii. Nu se va putea fara noi! Glumesc! Dar doar un pic!

Avem promisiuni ferme din partea a trei dintre cei mai mari cablisti din Romania, iar cu al patrulea avem un protocol deja semnat! Avem si iesirea pe satelit pentru America de Nord, iar in plus vom fi si pe Internet. Nu vom cere bani, suntem pe gratis pentru toti romanii care ne vor in casa! Toti cei peste 200 de mici cablisti din tara vor primi si asistenta din partea noastra. Cum ar veni, doar cine nu vrea nu va retransmite Nasul TV", a adaugat Radu Moraru.

Nu in ultimul rand, Moraru a confirmat ca Grigore Cartianu si Cristian Topescu se vor alatura "familiei" de la Nasul TV: "Da, prietenii mei vor fi alaturi de proiectul nostru, atat Cristian Topescu cat si Grigore Cartianu dar si alte nume surpriza. Inca e devreme pentru celelalte emisiuni, putintica rabdare, cateva zile!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Radu Moraru Nasul TV, #Nasul TV lansar sfarsit ferbuarie, #post televiziune Nasul TV, #Grigore Cartianu, #Cristian Topescu , #Nasul