Vaccinare contra mici cu mustar la Obor. Primarul Sectorului 2: "E pe bune, nu-i o gluma"

Marti, 08 Iunie 2021, ora 12:00 6900 citiri
Edilul a fost inspirat de o gluma de pe Internet FOTO Terasa Obor / Facebook

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anuntat ca incepand de vineri, 11 iunie, va fi deschisa "Caravana de la Obor", un centru de vaccinare mobil unde oamenii se pot vaccina rapid si fara programare.

In plus, edilul a subliniat ca fiecare persoana care se va imuniza va primi si "o portie gratis de mici cu de toate si o apa racoritoare".

"Asa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru targ plin de istorie, Oborul, va fi o noua atractie: vaccin cu mici cu mustar. E pe bune, nu-i o gluma. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare in aceasta locatie, care este probabil "cea mai vizitata" de bucuresteni. Scopul dorit: sa oferim acces usor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii detinatori ai retetei celebrilor "mici de la Obor" vor sa sustina campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o portie gratis de mici cu de toate si o apa racoritoare", a afirmat Radu Mihaiu pe Facebook.

Potrivit edilului din Sectorul 2, Caravana de la Obor va dispune de vaccinuri Pfizer si Johnson&Johnson.

"Vineri, deschidem "Caravana de la Obor" - un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid si fara programare. Avem Pfizer si Johnson & Johnson, serul intr-o singura doza. Programul centrului: Vineri si Sambata (11 si 12 iunie): 8-20. Duminica: 8-18.

Hai sa avem sanatate...si pofta buna", a conchis Radu Mihaiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii