Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, raspuns pentru Nicusor Dan: "N-as vrea sa-i stric cheful, dar oamenii care-si doresc reforma tot USR PLUS voteaza"

Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 18:53
5895 citiri
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, raspuns pentru Nicusor Dan: "N-as vrea sa-i stric cheful, dar oamenii care-si doresc reforma tot USR PLUS voteaza"
Radu Mihaiu/Facebook

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, ales din partea aliantei USR-PLUS, a reactionat pe pagina de Facebook dupa anuntul lui Nicusor Dan care si-a indemnat sustinatorii sa voteze PNL in alegerile parlamentare din 6 decembrie.

"N-as vrea sa ii stric cheful lui Nicusor Dan, dar eu, familia mea, prietenii mei, cunoscutii mei si cam toti oamenii care isi doresc reforma tot USR PLUS votam", a scris pe Facebook Radu Mihaiu.

Anterior Senatoarea USR Florina Presada a catalogat ca fiind "o aberatie" declaratia lui Nicusor Dan ca PNL si Ludovic Orban sunt cele mai bine optiuni pentru guvernare. "Nicusor, clipeste de doua ori daca te lasa Ludovic cu pusculita goala", a fost mesajul pe care l-a transmis Presada primarului general.

"Eu stiu cat m-am luptat inclusiv cu ciuma galbena timp de 4 ani in Parlament. Sa spui tu, Nicusor Dan, ca PNL si Orban sunt cele mai bune optiuni pentru guvernare, este o aberatie. Nicusor, clipeste de doua ori daca te lasa Ludovic cu pusculita goala. In rest, ramane cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiti Romania cu ochii deschisi!", a scris Florina Presada miercuri pe Facebook.

Si Dacian Ciolos a criticat mesajul lui Nicusor Dan sustinand ca electoratul va taxa ceea ce el a numit "smecherii politice". El a subliniat ca, pentru reprezentantii USR PLUS, cel mai important este ca lucrurile sa se schimbe in bine in Romania si ca acest aspect il preocupa mai mult decat declaratiile politice.

"Vor decide alegatorii, ei vor taxa cum vor crede de cuviinta astfel de miscari politice. Cum am spus, pe noi ne intereseaza - si cand l-am sustinut la Primarie si acum cand ne prezentam programul de guvernare - pe noi ne intereseaza sa se schimbe lucrurile in bine in Romania. Smecheriile politice si miscarile astea, cand iei oameni de la un partid si ii pui pe lista si asa mai departe, o sa decida alegatorii cum trateaza ei decizii de genul acesta. Nicusor Dan are in continuare sustinerea noastra daca va pune in aplicare programul cu care a castigat primaria, pentru care l-am sustinut si noi.

La noi tensiunile pot sa apara doar daca nu se respecta ceea ce am convenit, si anume un program cu care bucurestenii l-au votat. Acesta e important acum. Si pe aceeasi logica poti sa mergi in continuare si pentru guvernare. Avem un program pe care il prezentam, oamenii o sa voteze duminica. Dupa care, important e sa il punem in aplicare, in functie de votul pe care il primim, asta e important", a precizat Ciolos.

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca optiunea sa la alegerile parlamentare este PNL.

"Consider obligatoriu sa trimitem PSD in opozitie dupa tot raul pe care l-a facut si Romaniei si Bucurestiului si pentru asta trebuie sa iesim duminica in numar mare la vot. Optiunea mea pentru votul de duminica este PNL. Consider ca un Guvern PNL puternic este cea mai buna varianta pe care o are Romania in acest moment. (...) Chiar daca sunt fondatorul USR, consider cu toata onestitatea ca PNL este varianta cea mai buna pentru Romania astazi. Nu vreau sa spun mai multe despre USR si mai ales nu vreau sa intru intr-o polemica cu un partid care m-a sprijinit in alegerile locale", a spus Nicusor Dan la sediul de campanie al PNL Bucuresti.

Florina Presada, reactie dura la mesajul lui Nicusor Dan de sustinere a PNL: "Clipeste de doua ori daca te lasa Ludovic cu pusculita goala"!

Ciolos, dupa anuntul lui Nicusor Dan ca va vota cu PNL: E treaba lui. Alegatorii vor taxa astfel de smecherii politice

Sebastian Burduja atacă primarii USR: "Sunt oameni care s-au prezentat ca alternativă, oameni noi, dar n-au livrat rezultate"
Sebastian Burduja atacă primarii USR: "Sunt oameni care s-au prezentat ca alternativă, oameni noi, dar n-au livrat rezultate"
Sebastian Burduja, președintele PNL București, a declarat marți, 26 martie, că un candidat PNL la Primăria Capitalei chiar dacă nu ar fi câștigat ar fi propulsat un nume pentru alegerile...
Un important bulevard din Pipera urmează să fie lărgit la două benzi pe sens. Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai
Un important bulevard din Pipera urmează să fie lărgit la două benzi pe sens. Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunat vineri, 29 martie, că a atribuit contractul pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens....
#radu mihaiu, #NIcusor Dan, #alegeri parlamentare, #stiri politica, #PNL , #stiri Radu Mihaiu
Comentarii