Radu Mihaiu, după ce miniștrii USR PLUS au demisionat: „Cîțu a mers mult prea departe. Cu atitudine de satrap nu poți conduce o țară”

Marti, 07 Septembrie 2021, ora 09:252476 citiri
Radu Mihaiu, după ce miniștrii USR PLUS au demisionat: „Cîțu a mers mult prea departe. Cu atitudine de satrap nu poți conduce o țară”
Dan Barna, președinte USR PLUS, și Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 FOTO Faebook/ Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a transmis marți, 7 septembrie, după ce miniștrii USR PLUS au demisionat din Guvern, că premierul Florin Cîțu „a mers mult prea departe” și că a dinamitat voit coaliția de guvernare.

„Am ajuns primar și cu voturile PNL. Pentru asta le sunt recunoscător și pentru asta am fost foarte atent să nu mă interpun vreodată în alegerile lor interne, deși de luni de zile acaparează tot spațiul public și toată activitatea statului.

Totuși, Cîțu a mers mult prea departe. Cu atitudine de satrap nu poți conduce o țară. Nu doar că a detonat voit singura coaliție legitimată de români prin vot, dar prin acțiunile lui distruge ideea de liberalism. În doar câteva luni s-a dovedit a fi un lup în blană de oaie”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Primarul Sectorului 2 spune că liberalii trebuie să repună partidul pe direcția corectă.

„Lucrurile nu vor rămâne așa. E de datoria liberalilor să își tragă de mânecă aleșii și să repună partidul pe direcția corectă. Nu cred că asta și-au dorit vreodată. Nu cred că membri PNL ar mai valida vreodată un USL 2.0 spre care îi îndreaptă în acest moment Cîțu.

Cârmaci năuc a mai avut România și nu mai vrea nimeni să revenim în acele ape tulburi”, a mai transmis Mihaiu.

Miniștrii USR PLUS au anunțat luni seara, 6 septembrie, că demisionează din Guvernul condus de Florin Cîțu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News