Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: ”Cîţu şi-a luat guvernul pe nume propriu. E incapabil să administreze o ţară”

Joi, 02 Septembrie 2021, ora 09:10 1973 citiri
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 FOTO Hepta.ro

România are nevoie de o guvernare responsabilă şi reformistă, pe care coaliţia este obligată să o dea repede şi fără premierul Florin Cîţu, afirmă primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS).

"România e în acest moment în haos. Cîţu şi-a luat guvernul pe nume propriu. E incapabil să administreze o ţară. Face orice pentru a fi util sponsorilor avizi de stăpânire: 50 de miliarde de tocat discreţionar, o justiţie încătuşată pentru liniştea lor şi toate deciziile în pixul lui. (...) România are nevoie de o guvernare responsabilă şi reformistă, iar Coaliţia e obligată să dea această guvernare - repede, concret şi fără Cîţu", a scris Radu Mihaiu joi, pe Facebook.

În opinia sa, Florin Cîţu a lăsat ţara fără putere pentru "înşurubaţii politic".

"Bani pentru primăriile mici? Sigur, dar cu nişte condiţii. Nu mai vrea nimeni terenuri de sport în pantă, pixuri de 300 de lei, asfalt turnat direct pe pământ! Nu aşa se dezvoltă o ţară, aşa se îngroapă bani (mulţi!) în buzunarul înşurubaţilor politici. Pentru ei, Cîţu a lăsat ţara fără putere. Pentru el, Cîţu e dispus să dea foc la orice. Pentru români, Cîţu de azi nu mai promite nimic, e doar încă o dezamăgire dintr-un lung şir de lideri de carton", a adăugat Radu Mihaiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News