Primarul Sectorului 2 a mers incognito sa supervizeze ridicarea gunoiului: "Dupa ce s-au lamurit cine eram, au inceput sa stranga fiecare fir"

Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 21:44 9511 citiri
Radu Mihaiu, FOTO: Facebook

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, i-a luat prins surprindere pe operatorii angajati la compania de salubritate responsabila pentru ridicarea gunoiului. Edilul a descoperit mai multe probleme:

"De exemplu, uneori ramane gunoi dupa ce sunt ridicati sacii. Cel putin atata timp cat nu vede primarul. Dupa ce s-au lamurit cine eram si ce voiam de la ei, au inceput sa stranga fiecare fir de gunoi. Normal ar fi sa ramana curat mereu, indiferent cine vede si cine nu.

Masina de gunoi isi face cu greu loc pe traseul stabilit si uneori nu poate avansa din cauza autovehiculelor parcate la limita ridicolului. Sacii galbeni se rup destul de usor si se imprastie gunoi pe jos. In plus, unii administratori intalniti azi pe drum mi-au marturisit ca de ceva timp operatorul de salubrizare nu le-a mai lasat saci", a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat ca gunoiul aruncat nu e suficient de compact si asta face ca sacii sa fie umpluti in mare parte cu aer. Astfel, e necesar o mai buna comunicare cu locuitorii sectorului.

"Printre hartie, plastic, sticla si metal (materialele reciclabile) mai apar din cand in cand haine vechi, gunoi menajer sau moloz.

E clar nevoie de o comunicare mai buna pe aceasta tema din partea operatorului de salubrizare. Aceste reguli de presortare si programul de ridicare a gunoiului ar trebui sa fie transmis tuturor cetatenilor pe toate canalele posibile (internet, pliante informative, afise, etc)", a mai scris Radu Mihaiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News