Cum își petrece Radu Mazăre timpul la închisoare: ”Dă cu mătura, face curat” VIDEO

Luni, 16 Mai 2022, ora 12:21 8054 citiri
Mihai Mazăre FOTO Captură Video Facebook/ Ziua de Constanța

Mihai Mazăre așteaptă ca ceilalți doi frați ai săi, Radu și Alexandru Mazăre, să ajungă la înmormântarea mamei acestora, după ce au primit aprobare din partea penitenciarului să participe la slujba de înhumare.

Mihai Mazăre a declarat că nu a vorbit direct cu frații săi, însă știe că au plecat de la penitenciar cu o dubă, fiind escortați în drum spre Constanța.

”Nu știu dacă vor ajunge la timp să prindă slujba de aici de la Casa Mortuară, dacă nu, ne vom întâlni direct la biserica din Mamaia Sat”.

Acesta a mai spus că Radu și Alexandru Mazăre au aprobare să participe la eveniment ”exact cât sunt funerariile”, iar apoi se vor întoarce la penitenciar.

”Adică slujba de la biserică, de la cimitir, după o scurtă masă cu familia, iar după fiecare la penitenciare”, a mai spus acesta.

”Mama avea multe probleme medicale ca orice om bătrân, de 80 de ani. Dar sigur, nu mai avea nici resurse, obosise. Suferința cu Radu din ultimii ani și-a spus cuvântul. Nu a mai făcut față. Mama a fost ca orice mamă, și-a crescut copiii, noi am stat cu toții în Drumul Taberei într-un apartament, nimic deosebit”, a povestit Mihai Mazăre.

Acesta a spus că vorbește zilnic cu Radu Mazăre și că ”are o stare de spirit excelentă”.

”Nu a fost tot timpul așa, dar el intră în al patrulea an de detenție, lucrează, a asimilat demult situația în care este, așteaptă să își ispășească pedeapsa și apoi vedem ce se întâmplă”.

De asemenea, peste aproximativ doi ani, Radu Mazăre va putea face solicitare pentru eliberarea condiționată.

Referitor la munca din cadrul penitenciarului, Mihai Mazăre a povestit că fratele său ajută la treburile gospodărești: ”Dă cu mătura, face curat”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Snyder
Snyder
rank 5
Mazare, azi cu matura, maine cu mopul, ...
N
neagra13
rank 5