Radu Mazare, despre "tiganeala din PSD"

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 21:15
11254 citiri
Radu Mazare, despre "tiganeala din PSD"
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul Din Constanta, Radu Mazare, sustine ca nu este interesat de declaratiile social-democratilor din ultimele zile si nu comenteaza "tiganeala din partid".

"Nu ma intereseaza nici ce spune ala, nici ce spune celalalt, nici tiganeala din partid, am alta treaba acum. Nu ma intereseaza", a declarat edilul, citat de Stiri pe Surse.

Declaratiile sale vin dupa ce deputatul Sebastian Ghita a cerut, joi seara, ca Mazare sa fie dat afara din PSD.

"Toti cei cu probleme cu arestari preventive si situatii grave trebuie suspendati din PSD. Ne trebuie un cod de integritate si o comisie centrala cu putere de decizie.

Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Tudor Pendiuc, Viorel Hrebenciuc, dar si altii sunt exemple vii ale perceptiei ca PSD ar fi un partid corupt.

Toti trebuie sa se suspende din PSD sau sa fie suspendati. Sfidarea legii si a DNA nu ii ajuta nici pe ei si nici partidul", a spus Sebastian Ghita.

Pesedistii, la cutite

Scandalul din PSD a inceput joi, cand a fost organizat Comitetului Executiv National al partidului.

Dupa ore bune de certuri si reprosuri, asa cum s-a auzit "pe surse" pe parcursul intregii zile, conducerea PSD a decis sa renunte la 3 membri marcanti - fostul sef al partidului Mircea Geoana, primarul sectorului 5 Marian Vanghelie si fostul ministru Dan Sova.

Razboiul declaratiilor a continuat si dupa sedinta. Deputatul Sebastian Ghita a cerut, pe langa suspendarea lui Mazare, si mazilirea lui Ion Iliescu din partid pentru ca "nu are copii" si partidul "nu mai vrea sa fie sarac si cinstit". Marian Vanghelie, proaspat exclus, sustine ca social-democratii cred ca de vina pentru infrangerea de la alegeri ar fi americanii si isi acuza fostii colegi de partid ca ar sta in spatele unei noi legi a gratierii.

Geoana: Bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD

La randul sau, senatorul Mircea Geoana i-a acuzat, vineri, pe liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea ca "fac parte din fratia banului", fapt pentru care le cere membrilor simpli sa isi ia partidul inapoi. Nu exclude insa nici varianta de a-si face un nou partid.

Vineri dupa-amiaza, Sebastian Ghita a demisionat, vineri, din PSD, dupa un diferend cu presedintele partidului, Victor Ponta. Deputatul a declarat ca Victor Ponta i-a cerut demisia

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Radu Mazare tiganeala PSD, #Mazare scandal PSD Ghita , #PSD