Radu Mazare, arestat. Fratele primarului: A fost o surpriza, dar suntem pregatiti psihic

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 22:06
4112 citiri
Radu Mazare, arestat. Fratele primarului: A fost o surpriza, dar suntem pregatiti psihic
Foto: B1Tv

Mihai Mazare, fratele primarului Radu Mazare, a mers, joi seara, la sediul IPJ Constanta pentru a-i duce mai multe lucruri acestuia, spunand ca a fost o surpriza arestarea preventiva, avand in vedere ca prima instanta l-a lasat in libertate, dar ca edilul si restul familiei sunt "pregatiti psihic".

Mihai Mazare, unul din cei doi frati ai primarului Radu Mazare, a venit la sediul Politiei Judetene Constanta pentru a-i duce fratelui sau mai multe lucruri de care are nevoie in arest.

"Am dus bagajele, gentuta lui celebra. Am suplimentat gentuta cu mai multe lucruri, haine, mancare, periuta de dinti, sapun, doua carti, tigari, lucrurile de care ai nevoie la arest", a povestit Mihai Mazare.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru 30 de zile

El a mentionat ca nu l-a vazut pe fratele sau si nici nu o va putea face pana cand nu va fi stabilita o zi de vizita.

Mihai Mazare a precizat ca mandatul de arestare preventiva a fost emis pentru Constanta, dar ca acest lucru se poate schimba.

"Mandatul este emis pentru arestul de aici, dar daca procurorul sau instanta decide altceva dupa aceea sau e nevoie de el sa-l duca la Bucuresti, atunci il duc la Bucuresti", a mai afirmat Mihai Mazare.

El a recunoscut ca nu se astepta ca Inalta Curte de Casatie si Justitie sa decida arestarea preventiva a lui Radu Mazare, avand in vedere ca prima instanta l-a lasat in libertate.

"A fost o surpriza pentru ca este dintr-o extrema in cealalta, adica la prima instanta l-a pus in libertate fara nicio alta masura si acum ne-am trezit cu arest preventiv. Intr-adevar este o surpriza, e o chestie pe care nu ne-o putem explica, eu nu am nicio cadere sa o explic, dar avocatii asteapta si ei motivarea sa vada ce urmeaza si ce masuri trebuie luate, se ataca in instanta, cum, nu stiu sa va spun mai multe. Asta e viata, ce sa facem", a spus Mihai Mazare.

El a mentionat ca fratele sau si restul familiei sunt "pregatiti psihic" pentru acest moment.

"Nu ne-am asteptat, ne-a luat prin surprindere, asta-i viata, daca asta au decis judecatorii, asta facem. Si pe el l-a surprins, dar psihic este pregatit pentru orice. Noi suntem o familie de barbati, nu e nicio problema din punctul asta de vedere, daca asta este situatia si asta trebuie sa faca, asta o sa faca. (...) Noi suntem tabaciti cu chestiile astea. Sunt multi ani de zile de cand traim cu presiunea asta, psihic suntem pregatiti, inclusiv mama mea este pregatita. Stim ca se poate intampla asta, perchezitii au fost de mai multe ori, toti fratii am avut perchezitii, mama a avut perchezitii", a spus Mihai Mazare.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii.

Surse din Politie declarau ca Radu Mazare a fost depistat, joi dupa-amiaza, in municipiul Constanta si a fost adus in arestul Politiei Judetene.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#Mazare arestat frate, #familie Mazare arestat , #arestat