Radu Mazare: Am muncit sa iau bani de la DNA, Politie, ANI (Video)

Luni, 02 Mai 2011, ora 20:36 2223 citiri
Foto:newspulse.ro

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat ca procesele sale cu institutiile statului i-au adus cateva zeci de mii de lei si le-a acuzat pe acestea ca sunt "instrumente de opresiune" in mainile presedintelui Traian Basescu.

"Sunt si eu intr-un razboi fara de sfarsit. Pana la ora actuala am muncit sa iau bani de la DNA - 5.000 de lei, de la Politie 25.000 de lei tot ca daune morale si am castigat un proces cu ANI care trebuie sa-mi plateasca 5.000 de lei", a spus Mazare la Antena 3, unde a aparut in echipament de camuflaj si cu o basca ce-l avea desenat pe revolutionarul Che Guevara.

"Romanul cand nu-i ramane altceva de facut face haz de necaz. Eu i-am dat in judecata si pe ei personal si institutia. Din pacate, am castigat banii din buzunarul lui Niels Schnecker, din al pensionarilor, din cauza acestor institutii de opresiune. Cand vom ajunge la putere, sa se indrepte contra acestor slugoi care au facut aceste lucruri(...) Pentru a accede intr-un post, executa toate ordinele", a mai adaugat acesta.

El l-a acuzat pentru asta pe Traian Basescu, despre care a spus ca foloseste institutiile statului ca pe vremea comunismului.

"Asta e tara, astea sunt instrumentele lui Basescu, le foloseste ca pe vremea cand era in Belgia si stim cine l-a trimis in Belgia. Noroc ca mai exista si judecatori verticali (...)Acestea sunt instrumentele coercitive ale lui Traian Basescu", a mai spus Mazare.

Referindu-se la congresul PD-L, el a spus ca "sunt toti o apa si-un pamant" si a atacat-o pe Elena Udrea pentru faptul ca vrea sa demoleze constructiile de pe plaja din Mamaia, care, in opinia sa, aduc turistii la mare.

"Eu am o viziune despre cum sa promovam turismul, madame Udrea are alta, vrea sa demoleze tot ce e de la zero la 300 de metri de plaja. Eu vad dezvoltarea statiunii Mamaia bazata pe distractie", a adaugat Mazare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza sieu
sieu
rank 5
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Bai Pastaie , faptul ca tu ai o viziune asupra turismului si Dna Udrea alta .... sau doar asa ti se pare de la prafuri ... nu te scuteste de a fi respectuos .