Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Cum a ajuns hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar cu lacătul pe ușă. Afacerea e în declin după ce patronul a intrat în pușcărie

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 08:11
8476 citiri
Cum a ajuns hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar cu lacătul pe ușă. Afacerea e în declin după ce patronul a intrat în pușcărie
Mazăre a investit în hotel aproape 1,5 milioane euro FOTO Booking

Radu Mazăre deține cel mai luxos hotel din Madagascar, însă afacerea acestuia întâmpină dificultăți după ce acesta a intrat în închisoare după ce judecătorii ÎCCJ i-au respins contestarea la executare, în toamna anului trecut.

Fostul primar al Constanței are deja două condamnări, una de cinci ani, în dosarul Polaris, și alta de nouă ani, în cazul retrocedărilor ilegale din stațiunea Mamaia.

Hotelul pe care acesta l-a ridicat de la zero în apropierea capitalei Diego Suarez a devenit inoperabil, potrivit informațiilor obținute de Fanatik.

Hotelul în care s-au invetit aproape 1,5 milioane euro, Mantasaly Resort, nu mai poate fi închiriat prin nicio agenție de turism importantă din lume, iar pe platforma Google, locația apare ”închisă temporar”.

Pagina de Facebook a hotelului a fost dezactivată, iar ultimele postări pe conturile oficiale Twitter și Instagram datează de acum doi ani

În acea perioadă au fost postate și ultimele review-uri ale turiștilor.

Nu există camere disponibile

Site-ul hotelului este funcțional, însă sistemul de rezervare indică faptul că nu există camere disponibile, indiferent de perioadă.

Ultimul update la secțiunea ”blog” este o informare a Roxanei Mihalache, manager general al Mantasaly Resort și soția lui Radu Mazăre, pe data de 17 martie 2022, prin care aceasta anunța că hotelul se va închide din cauza unui nou val COVID care afecta insula.

”Din cauza izbucnirii pandemiei de COVID, în interesul angajaților, turiștilor și comunității locale, Mantasaly Resort își suspendă activitatea până la o dată care va fi anunțată ulterior. Resortul nostru va rămâne închis, inclusiv restaurantul și activitățile nautice”, scrie în comunicatul semnat de Roxana Mihalache.

Investiția inițială a fost de 1,3 milioane euro

Hotelul de patru stele pe care Radu Mazăre îl deține în Madagascar a fost ridicat pe un teren de 1,8 hectare concesionat pe 99 de ani de la un trib local.

Investiția inițială a fost de 1,3 milioane euro, însă aceasta a crescut pe măsură ce complexul turistic s-a extins. În 2018, Mazăre și-a inaugurat o piscină și o sală de forță, care a făcut ca locația să devină cea mai luxoasă din Madagascar.

Fostul primar a locuit în Madagascar timp de doi ani și s-a ocupat personal de afacere până în 2019, când autoritățile române l-au repatriat la cerere, pentru a-și executa prima condamnare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
Anchetă uriașă în Italia, cu privire la agresarea unor minori aflați în închisoare. „Acte de tortură, abuz de putere, violențe sexuale”
Anchetă uriașă în Italia, cu privire la agresarea unor minori aflați în închisoare. „Acte de tortură, abuz de putere, violențe sexuale”
Treisprezece gardieni de închisoare au fost arestaţi luni, 22 aprilie, în Italia, fiind acuzați de agresarea unor minori încarceraţi la Milano, iar alţi opt gardieni au fost suspendaţi....
#Radu Mazare, #hotel inchis, #Madagascar, #afacere, #probleme, #inchisoare , #stiri Radu Mazare