PSD Constanta il deplange pe Mazare: Demisia din partid este o pierdere

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 20:44
2850 citiri
PSD Constanta il deplange pe Mazare: Demisia din partid este o pierdere

Reprezentantii filialei municipale a PSD Constanta considera ca demisia din partid a lui Radu Mazare este o pierdere pentru organizatie, multumindu-i acestuia pentru "performanta administrativa" si mentionand ca Primaria condusa de el a fost "un etalon la nivel national".

"Radu Mazare a fost presedintele PSD Constanta in ultimii 12 ani. In tot acest timp a ajutat organizatia sa creasca, sa devina mai puternica si a fost alaturi de fiecare dintre membrii ei. In toata perioada in care a condus municipiul Constanta, a transformat orasul nostru fundamental, administratia condusa de el fiind un etalon la nivel national.

Indiferent de discursurile politicianiste pe marginea situatiei sale actuale, raman proiectele si realizarile echipei PSD de la nivelul municipiului, zecile de mii de voturi pe care le-am obtinut in ultimii 12 ani sunt marturie a performantei organizatiei noastre", se arata intr-un comunicat de presa transmis de organizatia municipale a PSD Constanta.

Sursa citata precizeaza ca demisia lui Radu Mazare din partid este o pierdere pentru organizatie.

Radu Mazare si-a dat demisia din PSD (Video)

"Demisia lui Radu Mazare din PSD este o pierdere pentru organizatia noastra, dar ii asiguram pe constanteni ca munca noastra va continua pentru dezvoltarea municipiului Constanta. Ii multumim primarului si colegului nostru Radu Mazare pentru performanta administrativa, pentru echipa formata la nivelul organizatiei noastre si ii uram mult succes in continuare", scrie in comunicat.

Radu Mazare, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, a renuntat la calitatea de membru al PSD dupa ce, la mijlocul lunii martie, a demisionat din functia de presedinte al organizatiei PSD Constanta, iar in urma cu cateva zile si-a dat demisia si din functia de primar.

Surse din randul organizatiei municipale a PSD Constanta declarau ca Radu Mazare a plecat din partid, precizand ca demisia ar fi fost depusa saptamana trecuta la filiala municipala.

Secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, preciza ca miercuri a aflat despre decizia luata de Radu Mazare, iar, conform statutului partidului, acesta nu mai este membru PSD din momentul in care si-a inaintat demisia.

"In prima sedinta a organizatiei municipale se va lua la cunostinta despre aceasta demisie si asta este", preciza Cristinel Dragomir, fara sa faca alte comentarii.

La jumatatea lunii martie, Radu Mazare a renuntat la functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Constanta, iar vinerea trecuta el si-a dat demisia si din functia de primar al Constantei.

Radu Mazare a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Tot atunci, a fost emis un mandat de arestare si pentru Sorin Strutinsky, insa acesta era deja arestat preventiv intr-un alt dosar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mazare pierdere PSD Constanta, #Mazare demisie PSD , #PSD